Header

Vochtbestrijding in Geel

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Geel

Vochtprobleem in regio Geel? We komen graag bij je langs om jouw probleem op te lossen. Aquavent zorgt voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting wat veel voorkomt in Geel.

In en rond Geel zijn er veel woningen die meer dan 50 jaar geleden werden gebouwd en hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, natte kelders en schimmelproblemen op. Geel heeft nogal wat oudere arbeiderswoningen waarin vochtproblemen snel kunnen opduiken bij veranderingen of renovaties. Voor vochtproblemen in regio Geel heb je een kenner van Aquavent nodig. We komen graag bij je langs voor gegarandeerde vochtoplossingen.

Bij vochtproblemen in Geel kan je beroep doen op Aquavent en onze experts voor jouw regio

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Geel

Huizen in Geel hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . Vroeg of laat leidt dit tot problemen met de afwerking van je muren of plinten.

In de ruime regio rond Geel is er ook veel last van opstijgend vocht door de vochtige zand-leemachtige ondergronden waarvan het Malesbroek (het woord broek betekend namelijk moeras) een voorbeeld is. Indien je een iets oudere woning hebt de streek rond Geel heb je dan ook steeds kans op opstijgend vocht. Wil je opstijgend vocht laten behandelen in regio Geel dan ben je bij de Aquavent-vaklui aan het goede adres. We komen gratis bij je langs voor een oplossing op maat!

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Geel

Als je een natte kelder hebt in Geel ben je zeker niet alleen. Geel heeft heel wat oudere kelders en die zijn niet altijd op de juiste manier waterdicht gemaakt of zelfs volledig verkeerd aangepakt. Doordat er meer en meer verkavelingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen gesijpeld in de kelders.

We zien zeer veel problemen opduiken in Geel na werken aan de straat omdat de nieuwe riolen geen grondwater meer afvoeren... Zou je graag jouw kelder in Geel blijvend droog krijgen zodat je hem terig kan gebruiken? Aquavent kan de verschillende mogelijkheden en oplossingen bij u thuis komen toelichten zodat je eindelijk terug over een droge kelder kan beschikken.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Geel

We zien nogal wat aanvragen binnenkomen voor schimmelvorming in de slaapkamer of andere leefruimtes in en rond Geel. In veel woningen ontstaat er een schimmelprobleem bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, je muren of plaatsing van nieuwe ramen.

Geel heeft nogal wat drukke invalswegen waarbij een constante en goede verluchting niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en comfort van de bewoners. Wil je eindelijk van die schimmels af? De Aquavent voor regio Geel komt graag bij je langs voor een oplossing met garantie.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!