Header

Vochtbestrijding in Herentals

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Herentals

Heb je een vochtprobleem in de regio van Herentals? Aquavent krijgt vooral aanvragen voor kelderdichting en schimmelbestrijding in de Kempen. De volledige regio rond Herentals bestaat uit weides met kleine waterloopjes en een zanderige maar ijzerhoudende zandleem-ondergrond die niet snel water laat doorsijpelen.

In Herentals ontsnap je niet aan vochtproblemen als je huis onvoldoende beschermd is. De opbouw van verschillende woningen in de regio van Herentals is vrij verschillend en dus is het belangrijk om de juiste oorzaak van jouw probleem te achterhalen. Heb je vochtproblemen in of rond Herentals dan ben je bij Aquavent aan het juiste adres.

Bij vochtproblemen in regio Herentals komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Herentals

Vele woningen in Herentals hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden. In Herentals vind je niet zoveel ├ęcht oude woningen zonder waterkerende laag maar meer gebouwen met waterkeringen in roofing die met de loop der tijd verslijten.

Als je waterkering niet meer volledig werkt heb je snel vochtproblemen door de combinatie met de vrij vochtige zand-leem ondergronden. Indien je een woning van meer dan 50 jaar oud hebt in de streek rond Herentals wellicht last van opstijgend vocht en kan Aquavent jou ongetwijfeld vooruit helpen!

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Herentals

In de regio Herentals zijn er nogal wat mensen met vochtproblemen in de kelder. De streek rond Herentals heeft heel wat kelders en door de vochtige grondlagen in het uitgestrekte weidegebied rond Herentals zijn er bij hevige regens zeer hoge waterstanden met natte kelders als gevolg.

Een kelderoplossing in de regio van Herentals is zeer afhankelijk van de opbouw van de woning en moet dus telkens ter plaatse worden bekeken en beoordeeld. Zou je graag jouw kelder in Herentals definitief waterdicht willen laten maken en terug bruikbaar krijgen? Contacteer ons dan voor een gratis diagnose en offerte op maat voor de kelderproblemen bij je thuis.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Herentals

In en rond Herentals komen veel aanvragen binnen voor schimmelvorming in de slaapkamer of andere leefruimtes. In veel woningen in Herentals ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muren of de plaatsing van nieuwe ramen. Als je de woning goed isoleert is het niet altijd evident om met natuurlijke verluchting al je verwarming terug naar buiten te ventileren.

Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en het comfort van de bewoners. Voor de gezondheid van je huis en van jezelf laat je best de schimmelproblemen zo snel mogelijk oplossen. Aquavent stuurt zo snel mogelijk een vochtexpert bij je langs voor een correcte en definitieve oplossing!

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!