Header

Vochtbestrijding in Lier

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Lier

Heb je een vochtprobleem in Lier? Aquavent stuurt graag een specialist uit jouw regio langs voor een gepaste oplossing. In de regio Lier zijn er zowel problemen met opstijgend vocht, schimmelvorming als insijpelend grondwater in kelders. In en rond Lier zijn er veel woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op.

Lier heeft ook vele oudere historische gebouwen en arbeiderswoningen in het centrum waarbij er tal van vochtproblemen kunnen opduiken. Woon je in de regio Lier en heb je vochtproblemen? Aquavent is dé referentie met ervaring in jouw streek en komt gratis langs voor expertise en offerte op maat.

Bij vochtproblemen in regio Lier komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Lier

Vele woningen in Lier hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden. In Lier vind je nogal wat oudere arbeiderswoningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots tevoorschijn komen.

Het Nete-bekken is ook een streek met een vrij zware poldergrond en zeer hoge vochtigheid omdat het water niet snel wegzakt. Indien je een oudere woning hebt in de streek rond Lier heb je dan ook grote kans op last van opstijgend vocht. Om het opstijgend vocht definitief uit je huis te krijgen doe je beroep op een expert met kennis van de opbouw en de regio, deze vind je zeker bij Aquavent.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Lier

Een natte kelder in de streek van Lier komt veel voor. Problemen van insijpelend grondwater door een hoge grondwaterstand zijn in deze streek veel voorkomend. Woningen in Lier hebben regelmatig kelders en in de regio rond Lier zijn er nogal wat oudere gebouwen met een gebrekkige dichting waardoor er in periodes met veel neerslag water in de kelder binnenloopt. Doordat de grond vrij verzadigd is in het Nete-bekken en er meer en meer verhardingen worden gebouwd (verkavelingen) kan het grondwater niet goed meer op een natuurlijke manier afvloeien en geabsorbeerd worden door de ondergrond wat resulteert in plotse sterke stijgingen van het grondwaterpeil waardoor dit binnenkomt in de kelders van woningen.

We zien ook zeer veel problemen opduiken na werken aan de straat en riolen omdat het grondwater ook daar niet meer kan in weglopen zoals dat vroeger wel het geval was. Heb je water in je kelder in de regio van Lier? Tijd voor een professionele oplossing mét garanties via Aquavent.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Lier

Schimmelvorming in de slaapkamer, de woonkamer of badkamer komt veel voor in woningen in en rond Lier. In veel woningen in de regio van Lier zijn er schimmelproblemen door het na-isoleren. Indien je bijvoorbeeld uw dak of muren laat isoleren of nieuwe ramen laat plaatsen ben je erg kwetsbaar voor een ongezond binnenhuisklimaat. Lier is een levende stad en er is nogal wat omgevingsgeluid door verkeer en andere drukte waardoor verluchting niet altijd evident is.

Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en om comfortabel te kunnen leven. Schimmels en muffe geuren in de woning zijn zeer onaangenaam én ongezond en laat je dus beter snel aanpakken. Jouw Aquavent voor regio Lier komt graag langs voor een offerte op maat van je leefsituatie.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!