Header

Vochtbestrijding in Mechelen

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Mechelen

Heb je vochtproblemen in regio Mechelen? Vanuit de regio komen we graag bij u langs voor een gepaste vochtoplossing. In de regio Mechelen zijn er vooral veel problemen met opstijgend vocht en natte kelders. In de regio Mechelen zin er vooral veel oudere woningen zonder waterkering waar opstijgend vocht een groot vochtprobleem is.

In Mechelen zelf zijn er ook nogal wat oudere arbeiderswoningen met natte kelders die door waterproblemen en geurproblemen niet meer bruikbaar zijn. Vochtproblemen en vochtoplossingen zijn specifiek volgens de opbouw en ondergrond in de regio, de vochtexpert van Aquavent kent de regio door en door en kan je helpen aan een blijvende oplossing voor jouw vochtprobleem.en offerte.

Voor vochtproblemen in de regio Mechelen komt Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Mechelen

Vele woningen in Mechelen kampen met vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken van een waterkerende laag in de muren. In het centrum van Mechelen vind je nogal wat oudere rijwoningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht zich plots manifesteren bij het her afwerken van de muren.

In de ruime regio rond Mechelen is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door een verzadigde ondergrond tussen de Dijle en de Zenne en er zijn nogal wat oudere gebouwen waarbij bij het bouwen geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning hebt in Mechelen en ruime omgeving hebt, heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Om het opstijgend vocht te behandelen dient een expertise uitsluitsel te geven wat de beste oplossing kan zijn, doe beroep op de kennis en ervaring van Aquavent voor een oplossing mét garantie in jouw regio.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Mechelen

Voor kelderdichting in regio Mechelen kan je bij Aquavent terecht. Onze vochtexpert van jouw regio komt graag bij je langs voor een vochtexpertise in jouw woning in of rond Mechelen. Mechelen heeft heel wat oude kelders en in de omgeving van Mechelen zijn er ook nogal wat woningen die kelderdichting nodig hebben omdat er zeer veel grondwater is tussen de Dijle en de Zenne.

De oude woningen in Mechelen hebben meestal nog originele en vrij grote kelderruimtes waardoor het spijtig zou zijn deze nuttige ruimtes niet te benutten omwille van vochtproblemen in de kelder. Zou je graag jouw kelder in regio Mechelen terug tot een bruikbare ruimte maken? Aquavent beheerst alle keldertechnieken en komt graag bij je langs om een offerte op te stellen op maat van jouw situatie.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Mechelen

Schimmelvorming in de slaapkamer, de woonkamer of andere leefruimtes zien we vaak opduiken als vochtprobleem in de regio van Mechelen. Doordat vele oudere woningen in regio Mechelen worden gerenoveerd en veel beter worden geïsoleerd ontstaan problemen met een ongezond binnenhuisklimaat en dus schimmels in de woning.

Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid. In de stadsomgeving rond Mechelen is het niet altijd evident om goed en voldoende te verluchten. Om voor eens en voor altijd van die vervelende schimmels af te zijn laat je best een correct plan van aanpak opstellen door de regionale expert van Aquavent.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!