Header

Vochtbestrijding in Turnhout

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Turnhout

Op zoek naar vochtbestrijding in Turnhout en ruime omgeving ? Onze Aquavent voor jouw regio komt graag bij je langs voor een gepaste oplossing. Aquavent krijgt vooral aanvragen voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting voor de regio Noorderkempen. Er zijn nogal wat oudere woningen in Turnhout en ruime omgeving.

Bovendien is de ondergrond in regio Turnhout van Kempense klei waardoor het regenwater niet gemakkelijk doorsijpelt en er dus een vrij vochtige ondergrond ontstaat . Woningen in de regio van Turnhout zijn dus kwetsbaar zijn voor vochtproblemen. Onze Aquavent kent de streek en is jouw aangewezen vochtspecialist om bij je langs te komen voor een blijvende oplossing.

Bij vochtproblemen in regio Turnhout komt onze lokale Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Turnhout

Vele woningen in de regio Turnhout hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden. In Turnhout vind je een zeer hoog aantal oudere woningen waarbij er nog geen waterkerende laag voorzien is. Voornamelijk in en rond het centrum van de stad. Gezien er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger kunnen problemen met opstijgend vocht plots tevoorschijn komen. In de ruime regio rond Turnhout is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de grondlagen in Kempense klei en de slijtage van bepaalde woningen die ondertussen meer dan 50 jaar geleden werden gebouwd.

Indien je dus een woning van meer dan 50 jaar oud hebt in de streek rond Turnhout heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Opstijgend vocht blijvend aanpakken is geen werk voor amateurs, een professioneel vakman van Aquavent komt graag bij je langs voor een juiste inschatting en een gegarandeerde oplossing.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Turnhout

Heb je last van water in de kelder? In de regio van Turnhout zijn er heel wat mensen die hulp vragen op vochtproblemen in de kelder aan te pakken. Doordat de Kempense kleigrond zorgt dat het water niet makkelijk kan doorsijpelen in de bodem doen er zich makkelijk hoog grondwater problemen voor. De ondergrond is zeer drassig en er wordt meer en meer verhardingen gebouwd (grachten dichtgemaakt, huizen en straten gebouwd). Hierdoor kan het grondwater niet snel genoeg weg en ontstaan er problemen in bestaande kelders.

De problemen in kelders in de regio van Turnhout kunnen zeer divers zijn qua aanpak naargelang het bouwjaar van de woning. Zou je graag jouw kelder in Turnhout definitief waterdicht laten maken en terug bruikbaar krijgen? We sturen graag de Aquavent voor jouw regio langs om een blijvende kelderoplossing aan te bieden.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Turnhout

Schimmels in de slaapkamer en andere leefruimtes vind je uiteraard ook in regio Turnhout. In woningen in Turnhout ontstaan er vooral schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muur of plaatsing van nieuwe ramen.

Als je wil genieten van je isolatie ga je niet altijd je zeker in de winter niet de ramen opengooien natuurlijk! Ook oudere woningen hebben last van schimmels en dat hoeft niet altijd door opstijgend vocht te zijn maar kan ook liggen aan het binnenhuisklimaat. Een goede ventilatie is in deze tijden zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en om comfortabel te leven. Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in Turnhout kan je nergens beter terecht dan bij Aquavent.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!