Garantie

Content

Garantie opstijgend vocht

 

 

Indien u uw vochtprobleem laat behandelen door vakmensen kiest u voor kwaliteit. Laat u niet verleiden tot mooie praatjes en mooie prijsjes van lichtzinnige behandelingen.

Een correcte behandeling vraagt kennis en ervaring van zowel de vochtexpert als de geschoolde eigen uitvoerders van een bedrijf.

Aquavent werkt dan ook met eigen geschoold Belgisch personeel met ervaring en supervisie door projectleiders en technische dienst met jaren ervaring en 1000-en werven op de teller.

 

 

 

Garantie kan enkel worden gegeven bij correcte inschatting én uitvoering van de vochtproblemen

Hoe herken je opstijgend vocht
Hoe herken je opstijgend vocht

Hoe herken je opstijgend vocht?

Aquavent werkt ook enkel met producten van topkwaliteit die de maximale kwaliteitsnormen in de sector onderschrijven.

De producten die worden gebruikt hebben een ATG (Algemeen Technische Goedkeuring) verkregen voor het bestrijden van opstijgend vocht. Hierdoor bieden wij u mínstens 30 jaar garantie aan voor onze behandelingen.

Content

Wat is een ATG?

Het ATG-label houdt in dat het bouwproduct gunstig beoordeeld werd. Dit staat vermeld in de Algemene Technische Goedkeuring.

Het enige Belgische goedkeuringsinstituut dat deze technische goedkeuringen aflevert is het BUtgb (Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw). Het BUtgb maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug via www.butgb.be en www.wtcb.be.

Dankzij het ATG-label is er geen twijfel rond het door ons gebruikte product mogelijk:

  • Je kan op een éénvoudige en transparante manier de efficiëntie van injectiegel beoordelen
  • Je kan rekenen op onze constante kwaliteitsstandaard. Door de voortdurende controle in het productieproces wordt de kwaliteit van het product voor het injecteren van muren gegarandeerd

Ik wil een oplossing met garantie

Vochtbestrijding, Doe-het-zelf?

In doe-het-zelf zaken vindt men geen ATG-producten, deze zijn voorbehouden aan vakmensen die de producten en hoeveelheden correct kunnen toepassen.

Als u een degelijk product wil aankopen dat een blijvende barrière zal vormen tegen opstijgend vocht zal u dus sowieso beroep moeten doen op een professional. Bovendien is het zelf uitvoeren van alle werken en herstellingen geen klus voor een gewone doe-het-zelver.

Ik wil een expertise en offerte

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt u graag verder!

Hebt u een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen u graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit uw buurt helpt u graag verder met raad en daad!

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Adviseren en informeren
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Uw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor uw regio!