Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Schimmels badkamer

Rated 5 out of 5
9 september 2023

Aquavent plaatste ventilatie in onze badkamer, een compact ding wat enorm goed zn werk doet en onze douchedamp snel afvoert om schimmel aan plafond te vermijden. Vlot geplaatst door jullie vriendelijke werkman Sam. Een positieve samenwerking en goede ervaring met jullie product.

Julie Pauwels

Kelderprobleem opgelost

Rated 5 out of 5
30 augustus 2023

Mijn man is nogal een doe-het-zelver en heeft vele keren geprobeerd om de kelder te dichten maar er bleef altijd maar een probleem uitkomen. Na de werken van Aquavent is onze kelder eindelijk terug helemaal droog! Bedankt!

Lucinda Swerts

Kelderdichting

Rated 4 out of 5
24 augustus 2023

Onze kelder werd op 3 dagen omgevormd tot een droge propere ruimte, daarvan alvast heel tevreden en ook van jullie ploeg en de droge moppen van Diarno (sorry :p). Nadien bleek dat de kelderpremie enkel nog wordt uitbetaald in combinatie met isolatie. Niet dat jullie hier veel kunnen aan veranderen maar we hadden er toch op gerekend om dit op voorhand te weten.

Gaël Servaes

Vochtprobleem living

Rated 5 out of 5
9 juni 2023

Hans en Kenny kwamen vorige week ons opstijgend vocht aanpakken in de living. Niets dan lof voor deze topvakmensen. Aquavent kan rekenen op top uitvoerend personeel!

Eduard Jacques

Water in de kelder

Rated 5 out of 5
6 mei 2023

Na de vele regens dit voorjaar hadden we het echt gehad met altijd water opdweilen in de kelder. Dennis van Aquavent stelde ons een zeer haalbare oplossing voor, zowel financieel als qua impact. De werken gingen vlotter dan verwacht en de werkmensen waren lokale stielmannen zoals beloofd.

Heel tevreden over onze droge kelder, we hebben nadien ook nog gratis tips gekregen voor producten onze vloer te schilderen, top!

Pol Kindt

Schimmel slaapkamer

Rated 5 out of 5
31 maart 2023

Ging ons 10000€ kosten en ging ‘misschien’verholpen zijn.dan advies gevraagd aan aquavent en bleek het geen vochtprobleem maar ventilatietekort tijdes verbouwing.-gratis advies-en nu er weer gerust in.

Rammelaere christophe

Vochtbestrijding living

Rated 5 out of 5
18 februari 2023

Plezante en professionele werkmannen die erin slaagden om van een vuil werk in onze living (kappen, breken, pleisteren) toch een kunst te maken. Ik heb enorm veel respect voor hun werkijver en ze lieten alles perfect proper en perfect afgewerkt achter. Aquavent mag trots zijn op zulke werkmensen in dienst.

Alain Vancoillie

Schimmel badkamer en slaapkamer

Rated 5 out of 5
22 januari 2023

We hadden al een afzuigingsysteem zelf geplaatst om schimmels tegen te houden in de badkamer maar dat bleek niet voldoende en bleef gewoon draaien tot uren na het douchen. Aquavent kwam vorige week langs voor plaatsing betere ventilatie in slaapkamer en badkamer en het verschil is gigantisch te noemen. Een aanrader voor iedere woning! Ze mogen ondertussen ook bij mijn ouders gaan!

Julie Dewael

Zeer positieve samenwerking

Rated 4 out of 5
9 januari 2023

Op basis van positieve verhalen ben ook ik bij Aquavent terechtgekomen. We hadden op koude dagen enorm veel last van bedampte ramen in onze living, soms moesten we ’s ochtends met dweilen alles opkuisen. Noel stelde ons een vochtbestrijdingssysteem voor dat we ergens in een verloren hoek van de living konden plaatsen en we hebben hierop vertrouwd als zijnde onze oplossing. Na enkele (koudere) weken kan ik nu uit eerste hand getuigen dat ons probleem volledig is opgelost, onze ramen zijn droog ’s morgens ondanks de lage temperaturen. Ik was onterecht zeer sceptisch en wens hier dan ook mijn tevredenheid te uiten. Bedankt Aquavent, mensen die waarmaken wat ze beloven.

Jan Dieriks

Kelderventilatie

Rated 5 out of 5
19 december 2022

Na talloze winters met een muffe schimmelkelder te zitten hebben we toch de investering gedaan in ventilatie zoals aangeraden door Dennis. Een groot verschil in klimaat in onze kelder en eigenlijk ons hele huis. De deuren in de hall zitten niet meer vast en het ruikt niet meer in de inkom. We hadden dit eigenlijk veel eerder moeten doen, maar ja dat weet je natuurlijk pas nadien. Bedankt Dennis en ook Bert voor de uitleg over hoe alles werkte en de propere plaatsing.

Guido Devreeze

Schrijf zelf een review