Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Muffe geur kelder

Rated 5 out of 5
24 augustus 2022

we sukkelden al jaren met een stank in onze living door het vocht van de kelder. Noel heeft ons een oplossing voorgesteld waarbij we niet de hele kelder moesten bekuipen en dus goedkoper was maar het resultaat is er wel. We zijn heel blij dat Noel is langsgeweest en ons zo duizenden euros heeft bespaard omdat we de kelder toch niet willen gebruiken. Mijn dank dus aan Noel en ook aan de werkmensen die alles zeer proper hebben achtergelaten. Ik had het niet verwacht maar de beloftes worden echt waargemaakt.

Gert Schoofs

duidelijke uitleg

Rated 5 out of 5
8 augustus 2022

Er was een vochtprobleem in de keukenkasten. Er werd heel snel gereageerd op de aanvraag die we online gedaan hebben. Simon is langsgeweest en heeft alles nagekeken. Hijzelf kon ons niet verder helpen, maar heeft toch verdere uitleg gegeven over de te volgen stappen en adviseerde ons de verzekering op de hoogte te brengen.
Ik heb een duidelijke, eerlijke uitleg gekregen. Een hele vriendelijke persoon zonder winstbejag!

Katrien Vansteeger

Afspraken tip top

Rated 5 out of 5
6 juli 2022

Toen we onze keuken weghaalden om een nieuwe te plaatsen kregen we een verrassing. Een natte muur.
Na wat offertes te vergelijken koos ik voor Aquavent. Ik had er een goed gevoel bij en de prijs zat goed. Ook werd er een goede uitleg gegeven. Bijkomende vragen direct beantwoord.
Omdat er redelijk wat tijdsdruk was zijn we rap geholpen geweest.
Het team die kwam was vriendelijk en wisten duidelijk waar ze mee bezig waren.
Om samen te vatten. Wat ik vreesde is goed verlopen. Alles was netjes nadat ze vertrokken waren.
Waren alle stielmannen maar zo.
Ik zou zeggen voor herhaling vatbaar maar hopelijk nooit geen vochtproblemen meer.

Christel

Slaapkamer ventilatie

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Wij hadden een probleem omdat wij onder een plat dak slapen is onze slaapkamer in de zomer veel te warm. Simon rade ons een ventilatiesysteem aan. We zijn zeer tevreden daarover want als we bij warmte om 19 u het systeem in gang zetten dan is het mooi fris als we gaan slapen. We hebben tevens onze muren beneden laten injecteren om opstijgend vocht te vermijden. We zij zeer tevreden over de prijs van wat we deden en over de mooie afwerking.

Dejaeghere Remi

Stress .... Onze keukenmuur heeft dringend renovatie nodig

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Toen we onze keuken verwijderden voor een nieuwe schoten we in paniek. De muur was niet zoals we verwacht hadden. Vocht had er zijn intrek in genomen.
Vorige week bezoek aangevraagd voor offerte.
Goede uitleg.
Vandaag kwamen al twee werkmannen het euvel verhelpen. Er werd iets gedaan om opstijgend vocht te vermijden in de toekomst.
Ook werd er een laag aangebracht ivm zouten. Als je dat allemaal hoort is het wat ingewikkeld maar wordt goed uitgelegd
Ik was echt zenuwachtig voor vandaag. Alles is perfekt verlopen. Vriendelijke mensen…Alles netjes achter gelaten
Dus ja. Op naar.onze nieuwe keuken…

Christel Patryn

Condensatie en opstijgend vocht in living, keuken en badkamer.

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Alle afspraken zijn correct nagekomen, zowel het eerste contact met de vertegenwoordiger van Aquavent als later met de uitvoering. Eerst werd de ventilatie geplaatst in woon- en badkamer, enkele maanden later werd de behandeling tegen opstijgend vocht in woonkamer en keuken uitgevoerd. Beide keren werd alles correct uitgevoerd door de mensen van Aquavent, vloer werd afgedekt en alle afval werd keurig verwijderd en meegenomen. Wel je voorzorgen nemen om alles goed af te dekken tegen stof, want stof kan je niet voorkomen als stucwerk op de muren wordt verwijderd. Kortom, ben 100% tevreden over de uitvoering, nu nog afwachten op het resultaat, droge muren en geen schimmel meer.

Petrus Wuyts

Natte Kelder

Rated 4 out of 5
30 april 2022

Deze week zijn jullie mensen bij ons thuis geweest om een volledige kelder aan te pakken met box-in-the-box systeem. Alles is proper en vlot uitgevoerd, volledig volgens de afspraken. Zeer vriendelijke jongens ook. Ik wacht nu de resultaten af, na het eerste betreden van de kelder ziet alles er dik OK uit maar de echte test zal vooral volgende winter volgen natuurlijk. op dit moment was er sowieso al wat minder water in de kelder.

Kurt Heintjens

Schimmels buitenmuren

Rated 5 out of 5
7 april 2022

We hadden al enkele jaren veel last van schimmelvorming op onze buitenmuren. Jullie expert kwam bij ons langs en was zeer uitgebreid in zijn metingen en diagnostiek, we hebben op korte tijd een schat van informatie gekregen die ons eindelijk duidelijk maakte dat we al jaren de verkeerde oplossing aan het uitvoeren waren (bijkomend isoleren) en wat wél de juiste oplossing was. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de professionaliteit die alle mensen van Aquavent hebben getoond. Proficiat.

Gill Steyaert

Opstijgend vocht living

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

We hadden al jaren problemen met plekjes vocht op de muren in de living, na verschillende “lapmiddeltjes” (loodpapier, coating) dan toch maar eens een firma laten komen. de firma Aquavent sprong boven de concurrenten uit door de heldere communicatie en eerlijke inschatting van de werken, wij hebben dan ook op ons gevoel vertrouwd en voor hen gekozen. Het gevoel dat we hadden werd enkel bevestigt door 2 vriendelijke mannen die de werken proper en snel hebben uitgevoerd, op 2 dagen was onze volledige living terug afgewerkt en waren de beloftes dus nagekomen. Iedereen binnen deze firma is vriendelijk, attent en doet zijn job écht graag hebben wij de indruk. Wij raden deze vakmensen dus zeker aan indien jullie iemand zoeken om vochtproblemen op te lossen.
Onze beste groeten en grote dank
Willy Debooser en Anita Claerhout

Willy Debooser en Anita Claerhout

Kelderdichting gent

Rated 5 out of 5
25 februari 2022

Ik was op zoek naar een betrouwbare firma voor mijn oude kelder waterdicht te maken in Gent. Via goede reacties online bij Aquavent terechtgekomen en dat heeft ons niet ontgoocheld. Vlotte communicatie, duidelijke afspraken en bovenal.. Een droge kelder 🙂
Bedankt ook aan Kenny en Hans voor hun harde werk!

Harm Vandevelde

Schrijf zelf een review