Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Kelderventilatie

Rated 5 out of 5
19 december 2022

Na talloze winters met een muffe schimmelkelder te zitten hebben we toch de investering gedaan in ventilatie zoals aangeraden door Dennis. Een groot verschil in klimaat in onze kelder en eigenlijk ons hele huis. De deuren in de hall zitten niet meer vast en het ruikt niet meer in de inkom. We hadden dit eigenlijk veel eerder moeten doen, maar ja dat weet je natuurlijk pas nadien. Bedankt Dennis en ook Bert voor de uitleg over hoe alles werkte en de propere plaatsing.

Guido Devreeze

Schimmel slaapkamer

Rated 5 out of 5
22 november 2022

Toestel werkt goed en stil, onze kamer voelt inderdaad veel gezonder aan en we slapen beter. Bedankt Aquavent en Noel voor de juiste vaststelling.

Leander Van Hoof

Kelderdichting vloer

Rated 5 out of 5
9 november 2022

Aquavent is geweest voor onze kelder. Plezante werkmensen die duidelijk met een hart voor de firma werken. Ze straalden echt een positieve vibe uit en de werken gingen ook extreem gestructureerd en vlot vooruit, aan alles merkten we dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Na enkele dagen nu terug onder kelder gecontroleerd na de regens en alles is helemaal droog en proper afgewerkt, net zoals afgesproken. Een aanrader dus.

Kim Vandenbroeck

Veel gezonder slapen!

Rated 5 out of 5
5 oktober 2022

We plaatsten ventilatie door Aquavent in de slaapkamer. We horen het niet en merken echt wel een groot verschil wanneer we slapen. Sinds de plaatsing geen schimmels of condens meer dus we zijn zeer tevreden.

Harry Goeman

Water op de ramen

Rated 4 out of 5
8 september 2022

Op advies van Noel een vochtbestrijdingssysteem geplaatst in living en badkamer. ’s morgens waren onze ramen in de living droog (anders altijd veel water) en in de badkamer slaat de spiegel niet meer aan. We denken dus dat alles goed zal zijn opgelost en wachten af of het zo zal blijven. Bedankt team Aquavent
Masselis Frank

Frank Masselis

Muffe geur kelder

Rated 5 out of 5
24 augustus 2022

we sukkelden al jaren met een stank in onze living door het vocht van de kelder. Noel heeft ons een oplossing voorgesteld waarbij we niet de hele kelder moesten bekuipen en dus goedkoper was maar het resultaat is er wel. We zijn heel blij dat Noel is langsgeweest en ons zo duizenden euros heeft bespaard omdat we de kelder toch niet willen gebruiken. Mijn dank dus aan Noel en ook aan de werkmensen die alles zeer proper hebben achtergelaten. Ik had het niet verwacht maar de beloftes worden echt waargemaakt.

Gert Schoofs

duidelijke uitleg

Rated 5 out of 5
8 augustus 2022

Er was een vochtprobleem in de keukenkasten. Er werd heel snel gereageerd op de aanvraag die we online gedaan hebben. Simon is langsgeweest en heeft alles nagekeken. Hijzelf kon ons niet verder helpen, maar heeft toch verdere uitleg gegeven over de te volgen stappen en adviseerde ons de verzekering op de hoogte te brengen.
Ik heb een duidelijke, eerlijke uitleg gekregen. Een hele vriendelijke persoon zonder winstbejag!

Katrien Vansteeger

Afspraken tip top

Rated 5 out of 5
6 juli 2022

Toen we onze keuken weghaalden om een nieuwe te plaatsen kregen we een verrassing. Een natte muur.
Na wat offertes te vergelijken koos ik voor Aquavent. Ik had er een goed gevoel bij en de prijs zat goed. Ook werd er een goede uitleg gegeven. Bijkomende vragen direct beantwoord.
Omdat er redelijk wat tijdsdruk was zijn we rap geholpen geweest.
Het team die kwam was vriendelijk en wisten duidelijk waar ze mee bezig waren.
Om samen te vatten. Wat ik vreesde is goed verlopen. Alles was netjes nadat ze vertrokken waren.
Waren alle stielmannen maar zo.
Ik zou zeggen voor herhaling vatbaar maar hopelijk nooit geen vochtproblemen meer.

Christel

Slaapkamer ventilatie

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Wij hadden een probleem omdat wij onder een plat dak slapen is onze slaapkamer in de zomer veel te warm. Simon rade ons een ventilatiesysteem aan. We zijn zeer tevreden daarover want als we bij warmte om 19 u het systeem in gang zetten dan is het mooi fris als we gaan slapen. We hebben tevens onze muren beneden laten injecteren om opstijgend vocht te vermijden. We zij zeer tevreden over de prijs van wat we deden en over de mooie afwerking.

Dejaeghere Remi

Stress .... Onze keukenmuur heeft dringend renovatie nodig

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Toen we onze keuken verwijderden voor een nieuwe schoten we in paniek. De muur was niet zoals we verwacht hadden. Vocht had er zijn intrek in genomen.
Vorige week bezoek aangevraagd voor offerte.
Goede uitleg.
Vandaag kwamen al twee werkmannen het euvel verhelpen. Er werd iets gedaan om opstijgend vocht te vermijden in de toekomst.
Ook werd er een laag aangebracht ivm zouten. Als je dat allemaal hoort is het wat ingewikkeld maar wordt goed uitgelegd
Ik was echt zenuwachtig voor vandaag. Alles is perfekt verlopen. Vriendelijke mensen…Alles netjes achter gelaten
Dus ja. Op naar.onze nieuwe keuken…

Christel Patryn

Schrijf zelf een review