Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Slaapkamer ventilatie

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Wij hadden een probleem omdat wij onder een plat dak slapen is onze slaapkamer in de zomer veel te warm. Simon rade ons een ventilatiesysteem aan. We zijn zeer tevreden daarover want als we bij warmte om 19 u het systeem in gang zetten dan is het mooi fris als we gaan slapen. We hebben tevens onze muren beneden laten injecteren om opstijgend vocht te vermijden. We zij zeer tevreden over de prijs van wat we deden en over de mooie afwerking.

Dejaeghere Remi

Stress .... Onze keukenmuur heeft dringend renovatie nodig

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Toen we onze keuken verwijderden voor een nieuwe schoten we in paniek. De muur was niet zoals we verwacht hadden. Vocht had er zijn intrek in genomen.
Vorige week bezoek aangevraagd voor offerte.
Goede uitleg.
Vandaag kwamen al twee werkmannen het euvel verhelpen. Er werd iets gedaan om opstijgend vocht te vermijden in de toekomst.
Ook werd er een laag aangebracht ivm zouten. Als je dat allemaal hoort is het wat ingewikkeld maar wordt goed uitgelegd
Ik was echt zenuwachtig voor vandaag. Alles is perfekt verlopen. Vriendelijke mensen…Alles netjes achter gelaten
Dus ja. Op naar.onze nieuwe keuken…

Christel Patryn

Condensatie en opstijgend vocht in living, keuken en badkamer.

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Alle afspraken zijn correct nagekomen, zowel het eerste contact met de vertegenwoordiger van Aquavent als later met de uitvoering. Eerst werd de ventilatie geplaatst in woon- en badkamer, enkele maanden later werd de behandeling tegen opstijgend vocht in woonkamer en keuken uitgevoerd. Beide keren werd alles correct uitgevoerd door de mensen van Aquavent, vloer werd afgedekt en alle afval werd keurig verwijderd en meegenomen. Wel je voorzorgen nemen om alles goed af te dekken tegen stof, want stof kan je niet voorkomen als stucwerk op de muren wordt verwijderd. Kortom, ben 100% tevreden over de uitvoering, nu nog afwachten op het resultaat, droge muren en geen schimmel meer.

Petrus Wuyts

Natte Kelder

Rated 4 out of 5
30 april 2022

Deze week zijn jullie mensen bij ons thuis geweest om een volledige kelder aan te pakken met box-in-the-box systeem. Alles is proper en vlot uitgevoerd, volledig volgens de afspraken. Zeer vriendelijke jongens ook. Ik wacht nu de resultaten af, na het eerste betreden van de kelder ziet alles er dik OK uit maar de echte test zal vooral volgende winter volgen natuurlijk. op dit moment was er sowieso al wat minder water in de kelder.

Kurt Heintjens

Schimmels buitenmuren

Rated 5 out of 5
7 april 2022

We hadden al enkele jaren veel last van schimmelvorming op onze buitenmuren. Jullie expert kwam bij ons langs en was zeer uitgebreid in zijn metingen en diagnostiek, we hebben op korte tijd een schat van informatie gekregen die ons eindelijk duidelijk maakte dat we al jaren de verkeerde oplossing aan het uitvoeren waren (bijkomend isoleren) en wat wél de juiste oplossing was. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de professionaliteit die alle mensen van Aquavent hebben getoond. Proficiat.

Gill Steyaert

Opstijgend vocht living

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

We hadden al jaren problemen met plekjes vocht op de muren in de living, na verschillende “lapmiddeltjes” (loodpapier, coating) dan toch maar eens een firma laten komen. de firma Aquavent sprong boven de concurrenten uit door de heldere communicatie en eerlijke inschatting van de werken, wij hebben dan ook op ons gevoel vertrouwd en voor hen gekozen. Het gevoel dat we hadden werd enkel bevestigt door 2 vriendelijke mannen die de werken proper en snel hebben uitgevoerd, op 2 dagen was onze volledige living terug afgewerkt en waren de beloftes dus nagekomen. Iedereen binnen deze firma is vriendelijk, attent en doet zijn job écht graag hebben wij de indruk. Wij raden deze vakmensen dus zeker aan indien jullie iemand zoeken om vochtproblemen op te lossen.
Onze beste groeten en grote dank
Willy Debooser en Anita Claerhout

Willy Debooser en Anita Claerhout

Kelderdichting gent

Rated 5 out of 5
25 februari 2022

Ik was op zoek naar een betrouwbare firma voor mijn oude kelder waterdicht te maken in Gent. Via goede reacties online bij Aquavent terechtgekomen en dat heeft ons niet ontgoocheld. Vlotte communicatie, duidelijke afspraken en bovenal.. Een droge kelder 🙂
Bedankt ook aan Kenny en Hans voor hun harde werk!

Harm Vandevelde

Kelderdichting

Rated 4 out of 5
2 februari 2022

Super team en werken volgens afspraak, geen adertjes onder het gras namelijk eerlijk duurt het langst. Alles proper afgewerkt en na einde werk netjes achter helaten

Wille Patrick

Condensatie

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Mijn huurder (Engelstalig)berichtte mij over schimmel vorming op de muren van zijn slaapkamer. Ik nam contact op met Simon en stuurde hem de foto’s. Simon wist onmiddellijk de oorzaak en de oplossing van het probleem en jaagde mij hiervoor niet op kosten. Nam de moeite om een uitgebreid advies te formuleren, in het Engels, naar mijn huurder toe. Hartelijk dank voor deze onberispelijke service.

KAROLINE BRUGGEMAN

ventilatiesysteem badkamer

Rated 5 out of 5
20 oktober 2021

Onze elektricien had voor ons een ventilatiesysteem geplaatst voor de badkamer en we begrepen niet waarom we nog altijd zoveel damp en schimmel hadden hoewel dat altiid aanlag. Simon kwam langs en kon ons als enige een deftige technische uitleg (en oplossing) geven waarom dit systeem niet deed wat het hoorde te doen, op zijn advies zijn we dan ook ingegaan op de plaatsing van een ander systeem en de resultaten zijn werkelijk verbluffend veel beter. Ik begrijp niet dat men niet standaard meteen met “goede” systemen kan werken?? Ik ben toch blij dat we eindelijk terug na elkaar kunnen douchen ’s morgens zonder damphinder en schimmels. Topsysteem en een dikke aanrader voor iedere badkamer!

Gert Houben

Schrijf zelf een review