Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Vocht en zwarte schimmels in huis

Rated 5,0 out of 5
15 februari 2024

Na enkele firma’s te hebben gecontacteerd hebben we voor Aquavent gekozen omdat zij als enige met een degelijke uitleg en oplossing zijn afgekomen. Specialist Dennis heeft onze problemen met vocht en schimmels in huis goed ingeschat en aangepakt. Nu we toch enkele maanden de toestellen in huis hebben is alles opgelost en zijn we méér dan tevreden. Kortom, plaatsbezoek, uitleg, prijzen en plaatsing zijn vlot verlopen.

Alvast dikke merci!

Jens Inge

Zwarte schimmel living opgelost

Rated 5,0 out of 5
16 december 2023

Vanaf het vochtig weer werd kregen we altijd zwarte schimmel op onze stoorkasten en muren. De aannemer wou de koudebruggen voor duizenden euros isoleren dus wilden we toch eerst een specialist horen. We lieten een specialist komen van Aquavent die ons een toestel heeft aangeraden als gegarandeerde oplossing. We merken meteen een groot verschil in onze living met dit systeem en de vochtige muren zijn inderdaad mooi droog aan het worden. Bedankt voor jullie eerlijke en correcte advies en haalbare oplossing.

Pieter Craeymans

Betrouwbare vakkundige expertise

Rated 5,0 out of 5
8 december 2023

4 bedrijven laten komen die allen gingen injecteren en afkappen om mijn vocht in de hall op te lossen, kostprijs 4000 tot 8000€. Na de expertise van Dennis bleek dat het volgens hem zeker een lekkage moest zijn en zijn we op zijn aanraden via de rioolspecialist uitgekomen op een verstopping van onze afvoer en bijgevolg barst in de afvoer die al het vocht veroorzaakte. Bedankt om ons vele duizenden euro’s uit te sparen met uw eerlijke advies en duidelijke vakkennis. Aquavent mag trots zijn op dergelijke vakbekwame medewerker die ons als enige écht heeft willen helpen en niet iets verkopen.

Liam Geerts

Top ervaring

Rated 5,0 out of 5
8 november 2023

Mannen met kennis van zaken en toffe werkmensen die hun job met passie doen. Zoiets wil je als klant!

Jan Hoefnaegels

Kelderdichting Brugge

Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2023

Het water stroomde in onze kelder binnen na de wegenwerken en hevige regens, Simon stelde een snelle en betaalbare oplossing voor. We hebben nog geen spijt van onze keuze voor Aquavent, in plaats van emmertjes op te scheppen hebben we terug een droge kelder. Volgende week gaan ze ook bij de buren de kelder dichten!

Frieda Lecoutre

Schimmels badkamer

Rated 5,0 out of 5
9 september 2023

Aquavent plaatste ventilatie in onze badkamer, een compact ding wat enorm goed zn werk doet en onze douchedamp snel afvoert om schimmel aan plafond te vermijden. Vlot geplaatst door jullie vriendelijke werkman Sam. Een positieve samenwerking en goede ervaring met jullie product.

Julie Pauwels

Kelderprobleem opgelost

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2023

Mijn man is nogal een doe-het-zelver en heeft vele keren geprobeerd om de kelder te dichten maar er bleef altijd maar een probleem uitkomen. Na de werken van Aquavent is onze kelder eindelijk terug helemaal droog! Bedankt!

Lucinda Swerts

Kelderdichting

Rated 4,0 out of 5
24 augustus 2023

Onze kelder werd op 3 dagen omgevormd tot een droge propere ruimte, daarvan alvast heel tevreden en ook van jullie ploeg en de droge moppen van Diarno (sorry :p). Nadien bleek dat de kelderpremie enkel nog wordt uitbetaald in combinatie met isolatie. Niet dat jullie hier veel kunnen aan veranderen maar we hadden er toch op gerekend om dit op voorhand te weten.

Gaël Servaes

Vochtprobleem living

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2023

Hans en Kenny kwamen vorige week ons opstijgend vocht aanpakken in de living. Niets dan lof voor deze topvakmensen. Aquavent kan rekenen op top uitvoerend personeel!

Eduard Jacques

Water in de kelder

Rated 5,0 out of 5
6 mei 2023

Na de vele regens dit voorjaar hadden we het echt gehad met altijd water opdweilen in de kelder. Dennis van Aquavent stelde ons een zeer haalbare oplossing voor, zowel financieel als qua impact. De werken gingen vlotter dan verwacht en de werkmensen waren lokale stielmannen zoals beloofd.

Heel tevreden over onze droge kelder, we hebben nadien ook nog gratis tips gekregen voor producten onze vloer te schilderen, top!

Pol Kindt

Schrijf zelf een review