Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Opstijgen vocht living

Rated 5 out of 5
10 september 2021

Kenny en Hans hebben onze living van A tot Z tot in de puntjes terug afgewerkt. Het is verbazingwekkend hoe vlot alles gegaan is, de mannen nemen amper pauze en werken continue verder. Complimenten voor de werkijver.

Hendrik Devroe

Vocht in muur lang kant van de zee.

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Vriendelijke man . Snelle afspraak, kwam afspraak na. Heeft het vocht probleem gevonden en advies gegeven hoe we dit zelf konden oplossen.
heeft hier niets voor aangerekend zat in de servies TOP!!!

Maes Ricky

Opstijgend vocht slaapkamer

Rated 4 out of 5
29 augustus 2021

De muren werden 2 weken geleden door jullie volledig gestript en opnieuw behandeld en bepleisterd tegen vocht. Merci aan Kenny en Hans voor de vlotte en propere manier van werken en we wachten nu de resultaten af na uitdroging.

Lieselot Delbaere

Vlotte samenwerking

Rated 5 out of 5
11 augustus 2021

Duidelijke afspraken op voorhand, afspraken nagekomen qua uitvoering en termijn, uitvoering zoals voorzien en alles proper achtergelaten. Voor ons was alles dus tip top in orde. Een firma waar je op kan vertrouwen om je problemen aan te pakken.
Speciale dank aan Geordy en Diarno voor de inzet en opkuis!

Familie Dewaele

Natte kelder waterdicht maken

Rated 5 out of 5
2 juli 2021

Aquavent kwam bij ons langs voor de kelderdichting. Een zeer gesmeerd team en uitvoering die op 1 dag klaar was zonder dat we er “last” van hebben gehad. Alles was dus zoals afgesproken en volgens verwachting. De afgelopen dagen hebben we met een bang hartje gezeten met de vele en zware regens (normaal 20 cm water in de kelder) maar ons keldertje bleef voor het eerst in jaren een droge ruimte. Voor het eerst kunnen we er dus effectief zaken in gaan stockeren. Proficiat voor de vlotte en goede werken!

Lennert Devroey

Schimmel kasten slaapkamer

Rated 5 out of 5
6 juni 2021

Onze kleren roken muf en beschimmelden in de kasten. Op advies van Simon plaatsten we 3 vochtbestrijders in onze slaapkamers en badkamer, sindsdien ruiken onze slaapkamer en kleren terug fris. Het is ook leuker om te kunnen douchen zonder dat al onze faïencen vol staan met vocht en damp, dat kleine systeem maakt echt wel een enorm verschil! Bedankt ook aan Marc en Geordi voor de propere plaatsing.

Orphee Dedecker

Zeer goede uitvoering en afwerking - zeer goed team

Rated 5 out of 5
6 juni 2021

Na beroep te hebben gedaan op Aquavent voor de behandeling van opstijgend vocht, ben ik zeer tevreden. Dankzij de duidelijke communicatie en oplossingen van Dennis, goede afspraken met Simon, de werk crew van 3 mannen en Marc werd het probleem in de keuken meteen aangepakt en zeer goed en netjes afgewerkt. Een zeer behulpzaam team dat professioneel werkt, hun vak goed beheerst en oplossingsgericht denkt. Zeker aan te bevelen en dank aan het integrale team voor het schitterende werk!

Anne-Catherine

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
11 mei 2021

Een aanvraag gedaan via hun website en ik werd meteen geholpen met een duidelijke uitleg en toelichting. Het bleek uiteindelijk te gaan om een verzekerd geval maar dankzij jullie ben ik eindelijk op het juiste spoor gezet om de problemen op te lossen.

Hanne Baes

Vochtbestrijding leefruimte

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Na grondige uitleg en vergelijk voor de kennis en expertise van Dennis en Aquavent gekozen. Uitvoering was zoals verwacht en volgens afspraken op voorhand, een aanrader dus.

Lynn Stroobandts

Systemen schimmelbestrijding

Rated 4 out of 5
16 april 2021

We zijn tevreden over jullie systemen voor schimmelbestrijding, ze zijn stil en storen ons niet (geen koude trok) zoals beloofd. Vriendelijke werkmannen ook, proper geplaatst. Toch hebben we vandaag na 9 maand reeds een filter moeten weggooien die pikzwart was en niet meer te reinigen viel, we hadden verwacht (gehoopt) dat dit toch wat langer uitgewassen ging kunnen worden, de werkmannen hadden gezegd tot 1 jaar dus onze verwachting was langer dan 9 maand. Vandaar een sterretje minder want dit is toch extra onderhoud.

Stefaan Heynderickx

Schrijf zelf een review