Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Condensatie

Rated 5,0 out of 5
4 januari 2022

Mijn huurder (Engelstalig)berichtte mij over schimmel vorming op de muren van zijn slaapkamer. Ik nam contact op met Simon en stuurde hem de foto’s. Simon wist onmiddellijk de oorzaak en de oplossing van het probleem en jaagde mij hiervoor niet op kosten. Nam de moeite om een uitgebreid advies te formuleren, in het Engels, naar mijn huurder toe. Hartelijk dank voor deze onberispelijke service.

KAROLINE BRUGGEMAN

ventilatiesysteem badkamer

Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2021

Onze elektricien had voor ons een ventilatiesysteem geplaatst voor de badkamer en we begrepen niet waarom we nog altijd zoveel damp en schimmel hadden hoewel dat altiid aanlag. Simon kwam langs en kon ons als enige een deftige technische uitleg (en oplossing) geven waarom dit systeem niet deed wat het hoorde te doen, op zijn advies zijn we dan ook ingegaan op de plaatsing van een ander systeem en de resultaten zijn werkelijk verbluffend veel beter. Ik begrijp niet dat men niet standaard meteen met “goede” systemen kan werken?? Ik ben toch blij dat we eindelijk terug na elkaar kunnen douchen ’s morgens zonder damphinder en schimmels. Topsysteem en een dikke aanrader voor iedere badkamer!

Gert Houben

Kelderdichting

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2021

Goede prijs, proper resultaat. Meer moet dat niet zijn.

Gilbert Geeraert

Schimmels keukenkast

Rated 5,0 out of 5
24 september 2021

We hadden al een 2-tal jaar te maken met schimmels in onze keukenkasten. Velen zeiden dat we onze keuken helemaal moesten afbreken maar op advies en na metingen van Aquavent bleek ons probleem klimatologisch te zijn en moesten we een systeem voor gezonde lucht plaatsen. De plaatsing is nu enkele maanden achter de rug maar we merkten meteen dat de geur uit onze kasten verdwenen was, dit zonder alles uit te breken. We zijn zeer blij dat Simon is langsgeweest en ons als één van enige een duidelijk en betrouwbaar advies gegeven heeft en we ondanks onze scepsis hier toch zijn op ingegaan. Deze vakmensen zijn ons vertrouwen meer dan waard, bedankt!

Heidi Eichenberger

Opstijgen vocht living

Rated 5,0 out of 5
10 september 2021

Kenny en Hans hebben onze living van A tot Z tot in de puntjes terug afgewerkt. Het is verbazingwekkend hoe vlot alles gegaan is, de mannen nemen amper pauze en werken continue verder. Complimenten voor de werkijver.

Hendrik Devroe

Vocht in muur lang kant van de zee.

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2021

Vriendelijke man . Snelle afspraak, kwam afspraak na. Heeft het vocht probleem gevonden en advies gegeven hoe we dit zelf konden oplossen.

heeft hier niets voor aangerekend zat in de servies TOP!!!

Maes Ricky

Opstijgend vocht slaapkamer

Rated 4,0 out of 5
29 augustus 2021

De muren werden 2 weken geleden door jullie volledig gestript en opnieuw behandeld en bepleisterd tegen vocht. Merci aan Kenny en Hans voor de vlotte en propere manier van werken en we wachten nu de resultaten af na uitdroging.

Lieselot Delbaere

Vlotte samenwerking

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2021

Duidelijke afspraken op voorhand, afspraken nagekomen qua uitvoering en termijn, uitvoering zoals voorzien en alles proper achtergelaten. Voor ons was alles dus tip top in orde. Een firma waar je op kan vertrouwen om je problemen aan te pakken.

Speciale dank aan Geordy en Diarno voor de inzet en opkuis!

Familie Dewaele

Natte kelder waterdicht maken

Rated 5,0 out of 5
2 juli 2021

Aquavent kwam bij ons langs voor de kelderdichting. Een zeer gesmeerd team en uitvoering die op 1 dag klaar was zonder dat we er “last” van hebben gehad. Alles was dus zoals afgesproken en volgens verwachting. De afgelopen dagen hebben we met een bang hartje gezeten met de vele en zware regens (normaal 20 cm water in de kelder) maar ons keldertje bleef voor het eerst in jaren een droge ruimte. Voor het eerst kunnen we er dus effectief zaken in gaan stockeren. Proficiat voor de vlotte en goede werken!

Lennert Devroey

Schimmel kasten slaapkamer

Rated 5,0 out of 5
6 juni 2021

Onze kleren roken muf en beschimmelden in de kasten. Op advies van Simon plaatsten we 3 vochtbestrijders in onze slaapkamers en badkamer, sindsdien ruiken onze slaapkamer en kleren terug fris. Het is ook leuker om te kunnen douchen zonder dat al onze faïencen vol staan met vocht en damp, dat kleine systeem maakt echt wel een enorm verschil! Bedankt ook aan Marc en Geordi voor de propere plaatsing.

Orphee Dedecker

Schrijf zelf een review