Header

Wat zeggen klanten over onze diensten?

Content

Kelderverluchting

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Onze kelder rook al jaren muf, en in de winter kwam de muffigheid dan altijd in onze hall. De plaatsing van jullie systeem heeft dit probleem al na 2 dagen volledig opgelost, voor ons één van de beste investeringen die we al in ons huis gedaan hebben.

Fanny Jolie

Betrouwbare mensen

Rated 5 out of 5
12 februari 2021

Op basis van de positieve online verhalen voor jullie bedrijf gekozen. Marc is op voorhand komen kijken en heeft al onze kleine bedenkingen meteen beantwoord. De uitvoering van Geordi en Mille verliep zoals het hoort. Bij het gieten van de beton even paniek omdat een slang los kwam maar gelukkig hadden jullie alles zorgvuldig afgeplakt en was er na de werken niets meer van te merken. Je merkt als klant echt wel dat iedereen binnen de firma in het belang van de klant denkt en handelt, iets wat je nog weinig ziet in de bouw. Ik spreek uit ervaring.
Met alle graagte dus dat ik mijn feedback op jullie site wil delen om toekomstig cliënteel naar jullie te helpen verwijzen.

Jeroen Blijlevens

Zeer goed firma

Rated 5 out of 5
30 januari 2021

Goede prijs en uitleg, leuke uitvoerende mannen en goed resultaat. Wij raden deze firma zekers aan!

Maria Karpova

Goede service

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Tijdens onze verbouwing beroep gedaan op Aquavent. Na de vochtwerken heb ik nog enkele keren gebeld voor vragen betreffende de afwerking en aandachtspunten. Ik werd altijd vriendelijk geholpen en meteen teruggebeld bij vragen zodat ik met een gerust hart verder kon werken in mijn ruwbouw. Bedankt voor alles!

Sylvie Haemerynck

Ventilatie slaapkamer

Rated 5 out of 5
7 januari 2021

Zeer tevreden en alles is nu ok, bedankt!

Krista Seghers

Ventilatiesystemen

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Ik begrijp niet waarom mensen niet meer worden geïnformeerd over ventilatie in huizen. Jullie expertise opende onze ogen en we zijn zéér tevreden over de werking van de systemen in living en slaapkamer en de resultaten, wat een verschil!
Bedankt voor alles!
Sven en Silke

Familie Vermarcke

Veel water in de kelder

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Na 3 jaar procederen tegen de vorige eigenaars hebben we uiteindelijk de stap genomen om zelf voor een oplossing voor de kelder te kiezen. Er stond soms tot zelfs 30 cm water in de kelder. We waren sceptisch over jullie oplossing met pomp maar uiteindelijk is de kelder een pak properder dan we verwacht hadden en voelt deze ook echt droog aan met jullie ventilatie, we hadden dit niet durven verwachten. Dit was vroeger ons “vuilste kot” maar ondertussen gebruiken we de kelder opnieuw als stockage. Bedankt voor jullie stipte werken en mooie kelderoplossing. Speciale dank aan Noel voor het duidelijke en eerlijke advies, duidelijk een man met ervaring!

Leonie Veldeman

Condens ramen living

Rated 5 out of 5
28 november 2020

Jullie systeem doet wat het belooft, sinds de plaatsing geen enkele keer nog onze ramen moet drogen ’s morgens.. Een verademing letterlijk en figuurlijk 🙂

Nico Devriendt

Schrijf zelf een review