Header

Vochtbestrijding in Aalst

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Aalst

Vochtprobleem in regio Aalst? We komen graag bij je langs om jouw probleem op te lossen. Aquavent zorgt voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting wat veel voorkomt in Aalst. In en rond Roeselare zijn er veel woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op.

Aalst heeft vele oude arbeiderswoningen waarin vochtproblemen snel kunnen opduiken bij veranderingen. Heb je vochtproblemen in of rond Aalst, twijfel dan niet en laat onze vochtexpert mét ervaring langskomen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Bij vochtproblemen in Aalst kan je beroep doen op Aquavent en onze experts voor jouw regio

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Aalst

Huizen in Aalst hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . Vroeg of laat leidt dit tot problemen met de afwerking van je muren of plinten.

In de ruime regio rond Aalst is er ook veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond waardoor muren sowieso sneller en meer vocht kunnen optrekken. Indien je een oudere woning hebt de streek rond Aalst heb je dan ook een grote kans op opstijgend vocht. Jouw Aquavent heeft al vele mensen uit de regio Aalst geholpen bij het definitief oplossen van opstijgend vocht, maak een gratis afspraak en we komen graag bij je langs.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Aalst

Als je een natte kelder hebt in Aalst ben je zeker niet alleen. Aalst heeft heel wat oudere kelders en die zijn niet altijd op de juiste manier waterdicht gemaakt of zelfs volledig verkeerd aangepakt.

Doordat de grond heel zwaar is en de hoge waterstanden in de Denderstreek en er meer en meer verkavelingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen gesijpeld in de kelders. We zien zeer veel problemen opduiken in Aalst na werken aan de straat omdat de nieuwe riolen geen grondwater meer afvoeren... Ben je het beu om met een natte kelder te zitten? Aquavent stuurt de vochtexpert uit jouw regio langs voor een correcte oplossing op maat.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Aalst

We zien veel aanvragen binnenkomen voor schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer in en rond Aalst. In veel woningen in Aalst ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muur of plaatsing van nieuwe ramen.

Aalst heeft nogal wat drukke invalswegen waarbij een constante en goede verluchting niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en leefcomfort. Voor schimmelbestrijding in de regio Aalst doe je beroep op de ervaring en expertise van Aquavent!

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!