Header

Vochtbestrijding in Aalter

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Aalter

Heb je een vochtprobleem in Aalter? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent zorgt bijvoorbeeld voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting in Aalter. In en rond Aalter zijn er veel woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op. Aalter is gebouwd op poldergrond waardoor het water lang aan de oppervlakte blijft en problemen veroorzaakt. Heb je een vochtprobleem en zoek je een specialist met kennis en ervaring in de regio Aalter? Contacteer dan Aquavent voor een gratis expertise.

Bij vochtproblemen in Aalter komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Aalter

Vele woningen in Aalter hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Aalter vind je nogal wat oudere arbeiderswoningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots naar voor komen.

In de ruime regio rond Aalter is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en oudere woningen en vooral ook oudere hoeves waarbij vroeger geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning hebt de streek rond Aalter heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Aquavent is jouw partner met kennis van de regio Aalter om opstijgend vocht aan te pakken.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Aalter

Een natte kelder in de streek van Aalter komt veel voor. Woningen in Aalter hebben regelmatig kelders en in de regio rond Aalter zijn er nogal wat oudere gebouwen die kelderdichting nodig hebben omdat er water in de kelder binnenkomt. Doordat de grond heel zwaar is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de kelders van woningen.

We zien ook zeer veel problemen opduiken na werken aan de straat en riolen omdat het grondwater ook daar niet meer in kan weglopen zoals vroeger. Zou je graag jouw kelder in Aalter waterdicht laten maken en terug bruikbaar krijgen? Onze vochtexpert met ervaring in jouw regio komt graag bij je langs.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Aalter

Schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer komt veel voor in woningen in en rond Aalter. In veel woningen in Aalter zijn er schimmelproblemen door het na-isoleren. Indien je bijvoorbeeld dak of muren laat isoleren of nieuwe ramen laat plaatsen ben je erg kwetsbaar voor een ongezond binennhuisklimaat.

Aalter heeft nogal wat drukke invalswegen waarbij een constante verluchting en toevoer van gezonde lucht niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en leefcomfort. Voor schimmelbestrijding en een gepaste oplossing op maat van jouw situatie in Aalter en omstreken contacteer je Aquavent.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!