Header

Vochtbestrijding in Dendermonde

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Dendermonde

Heb je een vochtprobleem in Dendermonde? Vanuit jouw regio komen we bij je langs voor een gepaste oplossing. Aquavent krijgt zeer veel aanvragen voor oplossingen tegen opstijgend vocht en schimmelvorming in Dendermonde. Dendermonde heeft veel oude woningen zonder waterkering waar opstijgend vocht een groot vochtprobleem is.

In het centrum van Dendermonde en de randgemeentes zijn er ook nogal wat woningen met oude en lekkende kelders die door waterproblemen niet meer bruikbaar zijn. Aquavent is dé specialist voor jouw regio en komt gratis bij je langs voor een offerte op maat.

Voor vochtproblemen in de regio Dendermonde komt Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Dendermonde

Vele woningen in Dendermonde hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden. In Dendermonde, en eigenlijk de hele Denderstreek, zijn er zware kleigronden en is er veel water via stroompjes naar de Schelde waardoor er vrij vochtige ondergrond is.

Wanneer je muren niet goed beschermd zijn tegen optrekkend vocht krijg je vrij snel zichtbare problemen. Indien je een oudere woning hebt in de streek van Dendermonde heb je dus grote kans op last van opstijgend vocht. Heb je ook problemen met opstijgend vocht dan is Aquavent jouw aangewezen vochtspecialist voor de regio Dendermonde.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Dendermonde

Heb je ook een natte kelder in Dendermonde? In Dendermonde heb je heel wat oudere gemetste kelders waar de aangebrachte dichtingen niet altijd even professioneel of juist werden toegepast. Doordat de grond heel zwaar is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen.

De streek rond Lebbeke en Berlare heeft ook een meer heuvelachtig landschap waardoor er soms zeer veel water in lager gelegen gebieden terechtkomt met problemen in kelders als gevolg. Zou je graag jouw kelder in Dendermonde en omstreken permanent waterdicht laten maken en terug bruikbaar krijgen? Voor kelderdichting in jouw regio maak je gebruik van de expertise en ervaring van Aquavent.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Dendermonde

Er zijn veel mensen die klagen over schimmelvorming in woningen in Dendermonde. In veel woningen in Dendermonde ontstaan er ook snel schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak of plaatsing van nieuwe ramen. Door de soms drukke invalswegen en omgevingslawaai is het niet altijd even evident om goed te verluchten.

Een goede ventilatie is dé oplossing om op een comfortabele manier van de schimmelproblemen af te geraken. Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in Dendermonde kan je bij ons terecht voor een gratis diagnose en offerte.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!