Header

Vochtbestrijding in Ninove

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Ninove

Heb je een vochtprobleem in Ninove? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent krijgt vooral aanvragen voor kelderdichting en schimmelbestrijding in Ninove.

De volledige Denderstreek is sowieso een drassige streek met een zeer vochtige ondergrond. In Ninove ontsnap je dus ook niet aan vochtproblemen als je huis niet voldoende beschermd is. Heb je vochtproblemen in of rond Ninove dan doe je best beroep op een expert met ervaring in jouw regio zoals Aquavent.

Bij vochtproblemen in Ninove komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Ninove

Vele woningen in Ninove hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Ninove vind je niet zoveel echt oude woningen zonder waterkerende laag maar meer gebouwen met waterkeringen in roofing die met de loop der tijd verslijten.

Als je waterkering niet meer volledig werkt heb je snel vochtproblemen door de combinatie met de vrij vochtige ondergrond in de Leiestreek. Indien je een woning van meer dan 50 jaar oud hebt in de streek rond Ninove heb je wellicht een grote kans op last van opstijgend vocht. Aquavent is jouw specialist met kennis van de regio en problematiek voor een definitieve aanpak van opstijgend vocht!

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Ninove

Er zijn veel huizen met natte kelders in Ninove. De streek rond Ninove heeft heel wat oudere kelders en door de drassige ondergrond en het soms heuvelachtige gebied rond Ninove zijn er bij hevige regens zeer hoge waterstanden met kelderproblemen als gevolg.

Doordat de grond heel zwaar is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen. Zou je graag jouw kelder in Ninove willen waterdicht laten maken en terug bruikbaar krijgen? Laat de Aquavent voor jouw regio langskomen voor een expertise en offerte op maat.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Ninove

Schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer komt veel voor rond Ninove. In veel woningen in Ninove ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muren of de plaatsing van nieuwe ramen.

Ninove heeft ook nogal wat drukke invalswegen waarbij een goede verluchting niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is een verplichte standaarduitrusting in iedere moderne of gerenoveerde woning. Indien je dit nog niet hebt wordt het tijd om daar iets aan te veranderen. Om voor eens en voor altijd verlost te geraken van schimmelproblemen kan je beroep doen op Aquavent.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!