Header

Vochtbestrijding in Oudenaarde

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Oudenaarde

Op zoek naar vochtbestrijding in regio Oudenaarde ? Onze Aquavent uit uw buurt komt graag bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent krijgt veel aanvragen voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting in regio Oudenaarde.

In en rond Oudenaarde zijn er nog veel oude woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op. Oudenaarde is altijd al gebouwd op een zeer vochtige en drassige ondergrond waardoor woningen in Oudenaarde kwetsbaar zijn voor vochtproblemen.

Bij vochtproblemen in regio Oudenaarde komt onze lokale Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Oudenaarde

Vele woningen in Oudenaarde hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Oudenaarde vind je oudere woningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots zichtbaar worden. In de ruime regio rond Oudenaarde is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en oudere woningen en vooral ook oudere hoeves waarbij vroeger geen waterkeringen werden voorzien.

Indien je een oudere woning van meer dan 50 jaar oud hebt de streek rond Oudenaarde heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Onze Aquavent met ervaring kent de streek rond Oudenaarde als zijn broekzak en komt graag bij je langs voor een professionele oplossing.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Oudenaarde

Heb je last van water in jouw kelder? In de regio van Oudenaarde zijn heel wat problemen met water in de kelder. Doordat de grond heel zwaar en drassig is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd (grachten dichtgemaakt) kan het grondwater niet snel genoeg weg en komt dit binnen in de woningen.

Bovendien is de streek rond Oudenaarde zeer heuvelachtig waardoor er op vele plaatsen langdurig water blijft staan door afloop van hoger gelegen gebieden wat problemen met zich meebrengt. Zou je graag jouw kelder in Oudenaarde definitief waterdicht laten maken en terug bruikbaar krijgen? Laat Aquavent bij je langskomen en we pakken jouw kelderprobleem definitief aan!

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Oudenaarde

Schimmelvorming in de slaapkamer of schimmel in de woonkamer komt veel voor in woningen in en rond Oudenaarde. In woningen in Oudenaarde ontstaan er vooral schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muur of plaatsing van nieuwe ramen.

Als je wil genieten van je isolatie ga je niet altijd je ramen open gooien natuurlijk! Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en voor een comfortabel klimaat in je woning. Voor het oplossen van ongezonde binnenhuisklimaten, schimmelvorming en verwijderen van schimmels heeft Aquavent steeds de gepaste oplossing op maat van jouw situatie.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!