Header

Vochtbestrijding in Sint-Niklaas

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Sint-Niklaas

Op zoek naar vochtbestrijding in regio Sint-Niklaas? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent zorgt bijvoorbeeld voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting in Sint-Niklaas.

In en rond Sint-Niklaas zijn er nog veel oude woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op. Sint-Niklaas is altijd al gebouwd op een zeer modderige en drassige ondergrond in het Waasland en woningen in de regio van Sint-Niklaas zijn dus kwetsbaar voor vochtproblemen.

Bij vochtproblemen in regio Sint-Niklaas komt onze Aquavent voor jouw regio gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Sint-Niklaas

Vele woningen in Sint-Niklaas hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Sint-Niklaas vind je oudere arbeiderswoningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots zichtbaar worden. In de ruime regio rond Sint-Niklaas is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en oudere woningen waarbij vroeger geen waterkeringen werden voorzien.

Indien je een oudere woning hebt de streek rond Sint-Niklaas heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Jouw opstijgend vocht in de muren aanpakken op een correcte en professionele wijze laat je over aan de Aquavent-specialisten!

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Sint-Niklaas

Heb je last van water in jouw kelder? Sint-Niklaas heeft heel wat oudere kelders en in de regio rond Sint-Niklaas zijn er nogal wat oudere hoeves en gebouwen die kelderdichting nodig hebben omdat er water in de kelder binnenkomt.

Doordat de grond in het Waasland heel zwaar en drassig is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd (grachten dichtgemaakt, nieuwe verkavelingen) kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen. Wil je eindelijk jouw kelder terug kunnen gebruiken? Aquavent is dé referentie uit de regio Sint-Niklaas voor de oplossing van kelderproblemen.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Sint-Niklaas

Schimmelvorming in de slaapkamer of schimmel in de woonkamer komt veel voor in woningen in en rond Sint-Niklaas. In veel woningen in Sint-Niklaas ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muur of plaatsing van nieuwe ramen.

Als je wil genieten van je isolatie ga je niet altijd je ramen open gooien natuurlijk! Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar noodzakelijk om een comfortabel en leefbaar klimaat te krijgen. Schimmelproblemen zijn zeer divers en hebben niet altijd dezelfde oorzaak. Een vochtexpert van Aquavent komt graag bij je langs om een professionele oplossing te bespreken.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!