Header

Vochtbestrijding in Grimbergen

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Grimbergen

Ervaar je problemen met vocht in de regio Grimbergen? Vanuit de regio komen we graag bij u langs voor een gepaste vochtoplossing. In de regio Grimbergen zijn er vooral veel problemen met schimmelvorming en natte kelders. In Grimbergen en directe omgeving zien we vooral veel oudere woningen zonder waterkering waar opstijgend vocht een groot vochtprobleem is.

In Grimbergen zelf zijn er ook nogal wat oudere rijwoningen met vocht in de kelders die door problemen met waterinfiltraties en geurproblemen niet meer bruikbaar zijn. Vochtproblemen en vochtoplossingen zijn specifiek volgens de opbouw en ondergrond in de regio. Grimbergen is wat dat betreft een zeer specifieke regio met huizen van allerlei pluimage en ouderdom. Heb je een vochtprobleem dan kan je rekenen op een Aquavent-expert met ervaring in jouw regio.

Voor vochtproblemen in de regio Grimbergen komt Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Grimbergen

Vele huizen in Grimbergen kampen met opstijgend vocht door het ontbreken van een waterkerende laag in de muren. In het centrum van Grimbergen vind je nogal wat oudere rijwoningen waarbij er niet meer contact verwarmd wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht zich plots manifesteren bij het her afwerken van de muren. In de ruime regio rond Grimbergen is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door een verzadigde ondergrond van het Zennebekken kenmerkend met de vele kleine waterloopjes in Grimbergen.

Er zijn nogal wat oudere gebouwen waarbij bij het bouwen geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning hebt in Grimbergen en ruime omgeving hebt, heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Om het opstijgend vocht te behandelen dient een expertise uitsluitsel te geven wat de beste oplossing kan zijn afhankelijk van de vaststellingen ter plaatse. Hiervoor kan je beroep doen op Aquavent.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Grimbergen

Voor kelderdichting in regio Grimbergen kan je bij Aquavent terecht. Onze vochtexpert van jouw regio komt graag bij je langs voor een vochtexpertise in jouw woning in of rond Grimbergen. Grimbergen heeft heel wat oude kelders en in de omgeving van Grimbergen zijn er ook nogal wat woningen die kelderdichting nodig hebben omdat er zeer veel grondwater is in de Zennevallei.

De oude woningen in Grimbergen hebben meestal nog originele en vrij grote kelderruimtes waardoor het spijtig zou zijn deze nuttige ruimtes niet te benutten omwille van vochtproblemen in de kelder. Zou je graag jouw kelder in regio Grimbergen opnieuw in een bruikbare ruimte veranderen? Aquavent beheerst alle keldertechnieken en kan jouw steeds de juiste oplossing voorstellen mét garantie.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Grimbergen

Schimmelvorming in de slaapkamer, de woonkamer of andere leefruimtes zien we vaak opduiken als vochtprobleem in de regio van Grimbergen. Doordat woningen in regio Grimbergen worden gerenoveerd en veel beter worden geïsoleerd ontstaan problemen met een ongezond binnenhuisklimaat en dus schimmels in de woning. Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid.

In de stadsomgeving rond Grimbergen is het niet altijd evident om goed en voldoende te verluchten. De luchtkwaliteit in de nabijheid van Brussel en drukke verkeersaders is ook niet bevorderlijk voor het klimaat binnenshuis. Om schimmelproblemen, condensatie of muffe geur te vermijden laat je best een correct plan van aanpak opstellen door de regionale expert van Aquavent.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!