Header

Vochtbestrijding in Overijse

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Overijse

Heb je vochtproblemen in de regio van Overijse? Aquavent krijgt vooral aanvragen voor kelderdichting en schimmelbestrijding in de regio rond Overijse. De volledige regio rond Overijse bestaat uit hellingen met kleine waterloopjes en een vruchtbare lemen ondergrond die niet snel water laat doorsijpelen en zich uitstekend leent voor de druiventeelt.

In Overijse krijg je snel te maken met vochtproblemen als je huis onvoldoende beschermd is. De opbouw van verschillende woningen in de regio van Overijse is vrij verschillend en dus is het belangrijk om de juiste oorzaak van jouw probleem te achterhalen. In of rond Overijse is Aquavent jouw ideale aannemer voor het oplossen van allerhande vochtproblemen.

Bij vochtproblemen in regio Overijse komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Overijse

Huizen in Overijse hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden. In Overijse vind je niet zoveel ├ęcht oude woningen zonder waterkerende laag maar meer gebouwen met waterkeringen in roofing die met de loop der tijd verslijten. Ook zijn zeer veel woningen op hellende vlakken gebouwd waardoor er problemen zijn met de waterdichting van funderingen.

Als je waterkering niet meer volledig werkt heb je snel vochtproblemen door de combinatie met de vrij vochtige lemen ondergronden. Indien je een woning van meer dan 50 jaar oud hebt in de streek rond Overijse wellicht last van opstijgend vocht en kan onze vochtexpert van de regio bij jou langskomen voor een professionele expertise en offerte op maat.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Overijse

In de regio Overijse zijn er vooral veel aanvragen van mensen met vochtproblemen in de kelder. De streek rond Overijse heeft heel wat kelders en door de vochtige grondlagen in het uitgestrekte groene heuvelgebied rond Overijse zijn er bij hevige regens zeer hoge waterstanden met natte kelders als gevolg.

Een kelderoplossing in de regio van Overijse is zeer afhankelijk van de opbouw van de woning en de locatie en wordt dus best ter plaatse ingeschat. Zou je graag jouw kelder in Overijse definitief waterdicht willen laten maken en bruikbaar maken? Onze Aquavent-vakman komt bij je langs voor een gegarandeerde oplossing.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Overijse

In en rond Overijse komen er ook regelmatig aanvragen binnen voor schimmelvorming in de slaapkamer of andere leefruimtes. In veel woningen in Overijse ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muren of de plaatsing van nieuwe ramen. Als je de woning goed isoleert is het niet altijd evident om met natuurlijke verluchting al je verwarming terug naar buiten te ventileren.

Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en het comfort van de bewoners. Schimmelproblemen los je best snel op voordat de problemen zich verder uitspreiden en schade veroorzaken. Aquavent stuurt zo snel mogelijk een vochtexpert bij je langs die een oplossing met garantie kan voorstellen.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!