Header

Vochtbestrijding in Brugge

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Brugge

Last van vocht in Brugge? In Brugge ben je zeker de enige niet! De oudere woningen in Brugge hebben veel last van opstijgend vocht en natte kelders. Het gaat meestal om oude gemetste constructies en bovendien zit er heel wat grondwater in en rond Brugge, ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Jouw Aquavent voor Brugge heeft al talloze woningen in Brugge en directe omgeving bezocht en een oplossing tegen vocht kunnen aanbieden.

In Brugge moet je echt wel rekening houden met de originele opbouw van bepaalde woningen, contacteer dan ook jouw Aquavent met expertise in de regio en de opbouw van de woningen in Brugge voor een gratis diagnose en offerte op maat van de specifieke situatie van jouw Brugse woning.

Vochtproblemen in Brugge laat je over aan een expert die de woningen en regio goed kent

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Brugge

Het volledige stadscentrum in Brugge bestaat uit oude woningen waarbij bij 90% van de woningen nooit een waterkering werd voorzien in de muren en er dus opstijgend vocht is. Ook in de gemeenten rond Brugge zoals Sint-Kruis of Assebroek zijn er veel oudere woningen zonder waterkering of waar de waterkering versleten is. Of je al dan niet échte problemen hebt met opstijgend vocht hangt vooral af van wat er in het verleden al is gedaan tegen opstijgend vocht en of de woningen al dan niet constant verwarmd en verlucht worden.

Wil je je muren echter afwerken met moderne technieken en strakke wanden zal je wellicht snel met vochtproblemen geconfronteerd worden. Wil je een correcte aanpak van opstijgend vocht op basis van jouw situatie? Aquavent is dé referentie voor behandeling opstijgend vocht in regio Brugge.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Brugge

Voor kelderdichting in regio Brugge is Aquavent jouw vakman met de juiste expertise. Onze vochtexpert van jouw regio komt graag bij je langs voor een vochtexpertise in jouw woning in of rond Brugge en kent de opbouw van de woningen in en rond Brugge. In Brugge zijn er uiteraard heel wat oude historische kelders die kelderdichting nodig hebben omdat er water in de kelder binnenkomt. De oude woningen in Brugge centrum hebben meestal nog originele en grote kelderruimtes waardoor het spijtig zou zijn deze nuttige ruimtes niet te benutten omwille van vochtproblemen in de kelder.

Sowieso is de woonoppervlakte van huizen in Brugge beperkt dus is het extra spijtig om een nuttige ruimte zomaar in onbruik te laten vallen. Wil je eindelijk van die natte Brugse kelder terug een bruikbare ruimte maken? Maak met Aquavent een afspraak en onze expert helpt je op professionele wijze aan een definitieve kelderoplossing.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Brugge

Schimmelvorming in de living of slaapkamer komt veel voor in Brugge. In veel woningen in Brugge ontstaan er snel schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak of plaatsing van nieuwe ramen. Omdat er niet echt veel kan of mag veranderd worden aan de algemene structuur van de woning in Brugge ben je extra gevoelig voor schimmelvorming door het na-isoleren van je woning. Een goede ventilatie is in dat geval noodzakelijk om schimmelvorming te voorkomen als je daadwerkelijk nut wil hebben van het isoleren van je woning zonder een ongezonde woning te krijgen.

In de deelgemeentes rond Brugge vind je ook veel bungalows die sowieso gevoelig zijn voor schimmelvorming en condensatieproblemen. Schimmels zijn ongezond en geven muffe geuren af in je woning of appartement, maak er een einde aan en laat een Aquavent langskomen voor de correcte oplossing op maat.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!