Header

Vochtbestrijding in Ieper

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Ieper

Op zoek naar vochtbestrijding in Ieper? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent zorgt bijvoorbeeld voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting in Ieper.

In en rond Ieper zijn er nog veel oude woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op. Ieper is altijd al gebouwd op een zeer modderige en drassige ondergrond en woningen in Ieper zijn dus kwetsbaar voor vochtproblemen.

Bij vochtproblemen in regio Ieper komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Ieper

Vele woningen in Ieper hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Ieper vind je oudere woningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots naar voor komen.

In de ruime regio rond Ieper is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en oudere woningen en vooral ook oudere hoeves waarbij vroeger geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning hebt de streek rond Ieper heb je dus een grote kans op last van opstijgend vocht. Aquavent is dé aangewezen vakman om bij je langs te komen voor een professionele en blijvende oplossing tegen opstijgend vocht.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Ieper

Heb je last van water in jouw kelder? Ieper heeft heel wat oudere kelders en in de regio rond Ieper zijn er nogal wat oudere hoeves en gebouwen die kelderdichting nodig hebben omdat er water in de kelder binnenkomt. Doordat de grond heel zwaar en drassig is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd (grachten dichtgemaakt) kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen.

Zou je graag jouw kelder in Ieper terug kunnen gebruiken zonder steeds angst te hebben dat er water binnen sijpelt of schimmels kweken? Laat de Aquavent-vakman voor de regio Ieper bij je langskomen om een professionele behandeling voor te stellen.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Ieper

Schimmelvorming in de slaapkamer of schimmel in de woonkamer komt veel voor in woningen in en rond Ieper. In veel woningen in Ieper ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muur of plaatsing van nieuwe ramen.

Als je wil genieten van je isolatie ga je niet altijd je ramen open gooien natuurlijk! Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en leefcomfort. Om je definitief van die vervelende schimmelvorming af te helpen heb je nood aan een oplossing op maat van jouw situatie. Aquavent heeft de nodige ervaring en knowhow om het schimmelprobleem in je woning definitief naar het verleden te helpen.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!