Header

Vochtbestrijding in Knokke

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Knokke

Heb je vochtproblemen in Knokke? Vanuit de regio komen we bij je langs voor een gepaste oplossing. Aquavent zorgt bijvoorbeeld voor oplossingen tegen opstijgend vocht in Knokke.

Knokke-stad heeft veel oude woningen zonder waterkering waar opstijgend vocht een groot vochtprobleem is. Ook schimmelvorming en condensatie komt in de goed geïsoleerde appartementen in Knokke veel voor. Een vochtvrij appartement of een droge woning is zeker geen overbodige luxe. Aquavent is jouw aangewezen vochtspecialist voor regio Knokke.

Voor vochtproblemen in de regio Knokke komt onze vochtexpert gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Knokke

Vele oudere woningen en appartementen op het gelijkvloers in Knokke kampen met vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren. In Knokke vind je nogal wat gebouwen van meer dan 50 jaar oud waarbij er door slijtage sporen van opstijgend vocht terug te vinden zijn. In het oudere gedeelte van Knokke-stad vind je rijwoningen waarbij er bij de opbouw nog geen waterkeringen werden geplaatst.

Daarnaast vind je in de regio rond Knokke ook opstijgend vocht in oudere hoeves en woningen waarbij in origine geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning of appartement hebt in Knokke of de regio rond Knokke heb je grote kans op last van opstijgend vocht. Een vochtexpert van Aquavent helpt jouw zo snel mogelijk van dat vervelend opstijgend vocht af.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Knokke

Voor kelderproblemen in Knokke en de directe regio kan je bij ons terecht. Nogal wat appartementsgebouwen in Knokke hebben een zekere ouderdom en hebben daardoor ook last van natte kelders en water in de kelder door zettingen van de ondergrond of veroudering van de eerder aangebrachte kelderdichtingen.

Bij de oudere hoeves en woningen rond Knokke zien we regelmatig ook veel natte kelders waardoor deze helaas niet meer gebruikt worden. Wil je jouw kelder in en rond Knokke terug een bruikbare ruimte maken dan kan je op Aquavent rekenen voor een professionele expertise en offerte op maat.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Knokke

Schimmels in het tweede verblijf met schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer en zijn fenomenen die we veel zien in de kustregio en dus zeker ook in Knokke. Doordat vakantiewoningen niet altijd bewoond worden en dus goed verlucht kunnen worden ontstaan schimmelproblemen. In veel appartementen in Knokke ontstaat er ook snel schimmelvorming bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren door de plaatsing van nieuwe ramen of muurisolatie.

Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid. Schimmels zijn zeer vervelend en geven geuren af in de woning. Ben je die muffigheid beu? Laat de vochtexpert van Aquavent voor regio Knokke bij je langskomen om er een eind aan te maken.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!