Header

Vochtbestrijding in Kortrijk

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Kortrijk

Heb je een vochtprobleem in Kortrijk? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent krijgt zeer veel aanvragen voor oplossingen tegen opstijgend vocht en schimmelvorming in Kortrijk. Kortrijk heeft veel oude woningen zonder waterkering waar opstijgend vocht een groot vochtprobleem is.

In het centrum van Kortrijk en de deelgemeentes zijn er ook nogal wat woningen met oude en lekkende kelders die door waterproblemen niet meer bruikbaar zijn. De appartementen in het centrum dateren ook veel van de jaren 50 en 60 en zijn dus ook zeer gevoelig voor schimmelvorming. Aquavent is dé vochtspecialist voor de regio Kortrijk.

Voor vochtproblemen in de regio Kortrijk komt Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Kortrijk

Vele woningen in Kortrijk hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden. In Kortrijk, en eigenlijk de hele Leiestreek, zijn er zware kleigronden en is er veel water via stroompjes naar de Leie waardoor er vrij vochtige ondergrond is. Wanneer je muren niet goed beschermd zijn tegen optrekkend vocht krijg je vrij snel zichtbare problemen.

Daarnaast zijn er in Kortrijk ook nogal wat bel-etagewoningen waar de gelijkvloerse verdieping niet altijd beschermd is tegen optrekkend vocht. Indien je een oudere woning hebt in de streek van Kortrijk heb je dus grote kans op last van opstijgend vocht. Jouw Aquavent kent de regio Kortrijk als zijn broekzak en kan je dus correct en professioneel helpen aan een blijvend oplossing voor opstijgend vocht.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Kortrijk

Heb je ook een natte kelder in Kortrijk? In Kortrijk heb je heel wat oudere gemetste kelders waar de aangebrachte dichtingen niet altijd even professioneel of juist werden toegepast. Doordat de grond heel zwaar is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen.

De streek rond Bellegem en Zwevegem heeft ook een meer heuvelachtig landschap waardoor er soms zeer veel water in lager gelegen gebieden terechtkomt met problemen in kelders als gevolg. Zou je graag jouw kelder in Kortrijk en omstreken waterdicht laten maken? De vochtexpert van Aquavent komt langs voor een professionele diagnose en bekijkt samen met jou de mogelijkheden om je kelder definitief droog te krijgen!

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Kortrijk

Er zijn veel mensen die klagen over schimmelvorming in woningen en appartementen in Kortrijk. In veel woningen in Kortrijk ontstaan er ook snel schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak of plaatsing van nieuwe ramen.

In Kortrijk zijn er ook nogal wat appartementen waarbij verluchten niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is in moderne woningen en totaalrenovaties een standaarduitrusting, bij bestaande woningen helaas nog niet. Ben je het beu om schimmels af te vegen en in een muf klimaat te leven? Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in Kortrijk kan je bij Aquavent terecht voor een offerte op maat.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!