Header

Vochtbestrijding in Oostende

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Problemen met vocht in Oostende?

Voor vochtbestrijding in de regio van Oostende ben je bij Aquavent aan het goede adres. Onze vertegenwoordiging in Oostende kent de lokale problemen en opbouw van de woningen goed en kan jou dus uitstekend adviseren bij vochtproblemen in Oostende en bij uitbreiding ook bij vochtbestrijding in de kustregio.

Heb je een vochtprobleem in Oostende of een andere kustgemeente? Aquavent is jouw vochtexpert met kennis en ervaring in de regio Oostende

Voor vochtproblemen in en rond Oostende hebben wij een vochtexpert werken in uw regio

Vele woningen in Oostende kampen met vochtproblemen zoals opstijgend vocht en schimmelvorming. Doordat er veel appartementen zijn in Oostende zijn er ook nogal wat problemen met kelderdichting van ondergrondse verdiepingen en bergingen.

In Oostende zijn er ook veel sous-terrains die zeer gevoelig zijn voor opstijgend vocht en infiltrerend vocht en ongezonde binnenhuisklimaten door gebrek aan ventilatie. Er zijn in Oostende ook veel oudere woningen met opstijgend vocht door het ontbreken of slijtage van de waterkerende laag.

OPSTIJGEND VOCHT OOSTENDE
OPSTIJGEND VOCHT OOSTENDE

Opstijgend vocht Oostende

Vele oudere woningen in Oostende kampen met vochtproblemen zoals opstijgend vocht. In het centrum van Oostende zijn er ook veel sous-terrains die zeer gevoelig zijn voor opstijgend vocht en infiltrerend vocht en ongezonde binnenhuisklimaten door gebrek aan ventilatie. Er zijn in Oostende ook veel oudere woningen met opstijgend vocht door het ontbreken of slijtage van de waterkerende laag omdat deze gebouwen reeds meer dan 50 jaar oud zijn.

In de regio Stene is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en de slijtage van de woningen die meestal van de jaren 1960 tot 1980 dateren. Je leest het, Aquavent kent de regio Oostende en de specifieke problemen. Zoek je een professionele behandeling tegen opstijgend vocht maak dan een afspraak met de Aquavent voor regio Oostende.

Kelderdichting Oostende
Kelderdichting Oostende

Kelderdichting in Oostende

In de kustregio en dus ook in Oostende is er veel hoogbouw en zijn er ook heel wat natte kelders en problemen met kelderdichting. Het hinterland van de kust bestaat uit zware poldergrond waarbij er zeer veel grondwater langdurig blijft hangen en water in de kelder veroorzaakt. Heeft u ook water in de kelder in Oostende?

Je bent zeker niet de enige. Onze vochtexpert van de regio Oostende komt graag bij jouw langs om een definitieve oplossing te voorzien, rekening houdend met de specifieke situatie in de kustregio.

Schimmelvorming en ventilatie in Oostende
Schimmelvorming en ventilatie in Oostende

Schimmelvorming en ventilatie in Oostende

Schimmelvorming in de slaapkamer, schimmels in de vakantiewoning of schimmelvorming in appartement zijn fenomenen die we veel zien in de kustregio. Doordat vakantiewoningen niet altijd bewoond worden en dus goed verlucht kunnen worden ontstaan schimmelproblemen.

In appartementen is het ook niet altijd even eenvoudig om goed en comfortabel te verluchten (veel wind, trok). Een goede ventilatie is in Oostende dus zeker geen luxe en is in de meeste appartementen en woningen een noodzaak geworden als je een gezond binnenhuisklimaat wil. Voor een correcte schimmelbestrijding op maat kan je beroep doen op de kennis en ervaring van Aquavent.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!