Header

Vochtbestrijding in Roeselare

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Roeselare

Vochtprobleem in Roeselare? We komen graag bij je langs om jouw probleem op te lossen. Aquavent zorgt voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting wat veel voorkomt in Roeselare.

In en rond Roeselare zijn er veel woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op. De lokale rivier de Mandel zorgt ook voor veel vocht in de ondergrond en hoge waterstanden want historisch gezien is er altijd veel overstromingsgebied geweest rond Roeselare. Heb je vochtproblemen in of rond Roeselare dan moet je bij Aquavent zijn voor een definitieve oplossing.

Bij vochtproblemen in regio Roeselare kan je beroep doen op Aquavent en onze experts

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Roeselare

Huizen in Roeselare hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . Vroeg of laat leidt dit tot problemen met de afwerking van je muren of plinten.

In de ruime regio rond Roeselare is er ook veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond waardoor muren sowieso sneller en meer vocht kunnen optrekken. Indien je een oudere woning hebt de streek rond Roeselare heb je dan ook een grote kans op opstijgend vocht. Een vochtexpert van Aquavent kan je met raad en daad bijstaan om jou voorgoed van dat opstijgend vocht af te helpen.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Roeselare

Als je een natte kelder hebt in Roeselare ben je zeker niet alleen. Roeselare heeft heel wat oudere kelders en die zijn niet altijd op de juiste manier waterdicht gemaakt of zelfs volledig verkeerd aangepakt. Doordat de grond heel zwaar is en de hoge waterstanden in de Mandelstreek en er meer en meer verkavelingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen gesijpeld in de kelders.

We zien zeer veel problemen opduiken in Roeselare na werken aan de straat omdat de nieuwe riolen geen grondwater meer afvoeren... Zou je graag jouw kelder in Roeselare eindelijk weer kunnen gebruiken? Laat kelderproblemen aanpakken door een ├ęchte professional voor jouw regio zoals Aquavent.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Roeselare

We zien veel aanvragen binnenkomen voor schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer in en rond Roeselare. In veel woningen in Roeselare ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muur of plaatsing van nieuwe ramen.

Roeselare heeft nogal wat drukke invalswegen waarbij een constante en goede verluchting niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en leefcomfort. Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in Roeselare kan je bij Aquavent terecht voor een gratis diagnose en offerte.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!