Header

Vochtbestrijding in Torhout

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Torhout

Heb je een vochtprobleem in Torhout? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent zorgt bijvoorbeeld voor oplossingen tegen opstijgend vocht en kelderdichting in Torhout. In en rond Torhout zijn er veel woningen van meer dan 50 jaar oud, hierbij treden vele problemen op met verduurde waterkeringen, lekkende kelderdichtingen en schimmelproblemen op.

Torhout is gebouwd op poldergrond waardoor het water lang aan de oppervlakte blijft en problemen veroorzaakt. Heb je vochtproblemen in of rond Torhout dan moet je zeker de vochtspecialist van Aquavent bij je laten langskomen. We kennen de regio en vochtproblemen en helpen je graag verder.

Bij vochtproblemen in de regio Torhout komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Torhout

Vele woningen in Torhout hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Torhout vind je nogal wat woningen van meer dan 50 jaar oud waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots naar voor komen.

In de ruime regio rond Torhout is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en oudere woningen en vooral ook oudere hoeves waarbij vroeger geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning hebt de streek rond Torhout heb je grote kans op last van opstijgend vocht en kan Aquavent je verder helpen om dit voor eens en voor altijd op te lossen.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Torhout

Een natte kelder in de streek van Torhout komt veel voor. Torhout heeft heel wat oudere kelders en in de regio rond Torhout zijn er nogal wat oudere hoeves en gebouwen die kelderdichting nodig hebben omdat er water in de kelder binnenkomt.

Doordat de grond heel zwaar is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen. We zien zeer veel problemen opduiken na werken aan de straat en riolen omdat het water dan ook daar niet meer in kan weglopen. Zou je graag jouw kelder in Torhout waterdicht laten maken door een échte professional? De vochtexpert van Aquavent komt graag bij je langs voor een professionele oplossing met blijvend resultaat.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Torhout

Schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer komt veel voor in recentere woningen in en rond Torhout. In veel woningen in Torhout ontstaan er ook snel schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak of plaatsing van nieuwe ramen.

Torhout heeft nogal wat drukke invalswegen waarbij een constante verluchting niet altijd even evident is. Ventilatie is verplicht in recente woningen en totaalrenovaties maar is helaas nog niet overal aanwezig in oudere woningen waardoor schimmels de kans krijgen zich te ontwikkelen. Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in Torhout heb je met Aquavent dé expert gevonden voor jouw regio.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!