Header

Vochtbestrijding in Veurne

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Veurne

Heb je vochtproblemen in Veurne? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent zorgt bijvoorbeeld voor oplossingen tegen opstijgend vocht en schimmelvorming in Veurne. Veurne heeft veel oude woningen zonder waterkering waar opstijgend vocht een groot vochtprobleem is.

In Veurne zijn er ook nogal wat historische woningen met oude en lekkende kelders die door waterproblemen niet meer bruikbaar zijn. In de regio Veurne heeft onze specialist reeds talloze klanten bezocht en geholpen bij vochtproblemen, doe beroep op Aquavent voor een professionele en definitieve oplossing.

Voor vochtproblemen in de regio Veurne komt Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Veurne

Vele oudere woningen in Veurne kampen met vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken van een waterkerende laag in de muren. In het centrum van Veurne vind je nogal wat oudere rijwoningen waarbij er niet meer geleefd en gestookt wordt zoals vroeger waardoor problemen met opstijgend vocht plots naar voor komen.

In de ruime regio rond Veurne is er ook zeer veel last van opstijgend vocht door de zware ondergrond en oudere woningen en vooral ook oudere hoeves waarbij vroeger geen waterkeringen werden voorzien. Indien je een oudere woning hebt in Veurne of ruime regio dan krijg je wellicht te maken met opstijgend vocht. Wij van Aquavent kennen de problematiek en regio erg goed en helpen jouw graag verder om problemen met opstijgend vocht blijvend op te lossen.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Veurne

Voor kelderdichting in regio Veurne kan je bij Aquavent terecht. Onze vochtexpert van jouw regio komt graag bij je langs voor een vochtexpertise in jouw woning in of rond Veurne. Veurne heeft heel wat oude historische kelders en in de Veurnse streek zijn er nogal wat oudere hoeves die kelderdichting nodig hebben omdat er water in de kelder binnenkomt.

De oude woningen in Veurne centrum hebben meestal nog originele en grote kelderruimtes waardoor het spijtig zou zijn deze nuttige ruimtes niet te benutten omwille van vochtproblemen in de kelder. Zou je graag jouw kelder in Veurne terug tot een bruikbare ruimte maken? Contacteer ons dan voor een gratis diagnose en offerte op maat voor de kelderproblemen bij je thuis.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Veurne

Schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer en schimmels in de vakantiewoning zijn fenomenen die we veel zien in de kustregio en dus zeker ook in Veurne. Doordat vakantiewoningen in vakantieparken rond Veurne niet altijd bewoond worden en dus goed verlucht kunnen worden ontstaan schimmelproblemen.

In veel oudere woningen in Veurne ontstaan er ook snel schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak of plaatsing van nieuwe ramen. Ventilatie is enorm belangrijk naarmate je meer gaat isoleren maar veel mensen vergeten dit. Wil je een gezonde en toch comfortabel warme woning? Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in regio Veurne kan je bij Aquavent terecht!

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!