Header

Vochtbestrijding in Waregem

Aquavent is jouw expert in vochtbestrijding.

Content

Vochtbestrijding in Waregem

Heb je een vochtprobleem in Waregem? Vanuit de regio komen we bij u langs voor een gepaste oplossing. Aquavent krijgt vooral aanvragen voor kelderdichting en schimmelbestrijding in Waregem.

De volledige Leiestreek is sowieso een drassige streek met een zeer vochtige ondergrond. In Waregem ontsnap je dus ook niet aan vochtproblemen als je huis niet voldoende beschermd is. Heb je vochtproblemen in of rond Waregem dan doe je best beroep op een vochtexpert met ervaring en heel wat huisbezoeken in de regio Waregem op de teller. Zo’n vochtexpert vind je bij Aquavent.

Bij vochtproblemen in regio Waregem komt onze Aquavent gratis bij je langs

opstijgend vocht
opstijgend vocht

Opstijgend vocht Waregem

Vele woningen in Waregem hebben vochtproblemen zoals opstijgend vocht door het ontbreken of verslijten van een waterkerende laag in de muren die normaal het opstijgend vocht moet tegenhouden . In Waregem vind je niet zoveel echt oude woningen zonder waterkerende laag maar meer gebouwen met waterkeringen in roofing die met de loop der tijd verslijten.

Als je waterkering niet meer volledig werkt heb je snel vochtproblemen door de combinatie met de vrij vochtige ondergrond in de Leiestreek. Indien je een woning van meer dan 50 jaar oud hebt in de streek rond Waregem heb je wellicht een grote kans op last van opstijgend vocht. Laat de problemen niet langer aanslepen en vraag onze regionale vochtexpert voor een gratis diagnose en offerte op maat van jouw situatie.

Kelderdichting
Kelderdichting

Kelderdichting Waregem

Er zijn veel huizen met natte kelders in Waregem. De streek rond Waregem heeft heel wat oudere kelders en door de drassige ondergrond en het soms heuvelachtige gebied rond Waregem zijn er bij hevige regens zeer hoge waterstanden met kelderproblemen als gevolg.

Doordat de grond heel zwaar is en er meer en meer verhardingen worden gebouwd kan het grondwater niet weg en komt dit binnen in de woningen. Woon je in regio Waregem en ben je het beu om steeds water uit de kelder te scheppen? Met Aquavent vind je dé specialist in kelderdichtingen voor jouw regio.

Schimmelvorming en ventilatie
Schimmelvorming en ventilatie

Schimmelvorming en ventilatie Waregem

Schimmelvorming in de slaapkamer of de woonkamer komt veel voor rond Waregem. In veel woningen in Waregem ontstaan er schimmelproblemen bij het na-isoleren door bijvoorbeeld het isoleren van je dak, muren of de plaatsing van nieuwe ramen.

Waregem heeft ook nogal wat drukke invalswegen waarbij een goede verluchting niet altijd even evident is. Een goede ventilatie is in dat geval zeker geen luxe maar eerder noodzaak voor je gezondheid en leefcomfort. Voor schimmelbestrijding en mogelijke plaatsing van ventilatie in Waregem moet je bij Aquavent zijn.

Services

Welk vochtprobleem stel je vast?

Voor deze problemen
bieden wij een oplossing op maat.

About
About

Kies voor Aquavent

Onze regionale expert helpt je graag verder

Heb je een vochtprobleem? Contacteer ons en we helpen je graag zo snel mogelijk op een professionele manier verder bij het vinden van een gepaste oplossing. De Aquavent uit jouw buurt helpt je graag verder met raad en daad.

  • Steeds een regionaal vakman
  • Expertise en ervaring
  • Gratis eerste advies
  • Officieel Erkend lid van WTCB
  • Nieuwste technieken en producten
  • Ecologisch verantwoord ondernemen
Referenties

Onze klanten aan het woord

Enkel tevreden klanten, daar gaan wij voor.

 

Bekijk onze referenties

Testimonials layout 1

Jouw Aquaventen

Een vochtexpert met ervaring voor jouw regio!